Hanze advocaat

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

8,0

anoniem

Score

Goede service en gedegen advies. Had eerst rechtsbijstand ingeschakeld maar ben blij dat ik uiteindelijk met Hanze Advocaat in zee ben gegaan

9,0

Chris

Score

Vriendelijk en warm contact. Goede uitleg met veel geduld voor vragen en zorg geeft belangrijk stuk vertrouwen. Gestructureerde en duidelijke aanpak om samen het traject te doorlopen en rekbare oplossingen voor alle betrokkenen te realiseren. Erg fijn

9,0

Mick

Score

Contact met Mariska Broeders verliep vanaf het eerste telefoongesprek vloeiend en duidelijk. Ze heeft in mijn ogen het best haalbare resultaat behaald en de zaak positief afgehandeld.

10,0

Leroy

Score

Snel en makkelijk en nam al gelijk contact over met m’n werkgever.

10,0

Berend

Score

prettige benadering, duidelijke uitleg, snel reageren, goed bereikbaar voor vragen.

10,0

Siemen

Score

Mijn ervaring met Ab Koolhof is heel goed. Zorgvuldig en meedenkend. Analytisch en ook met zorg als het lastig wordt.

8,0

Nanda

Score

Positief, uiteindelijk bleek mijn zaak lastiger dan ingeschat. Mijn advocaat was betrokken en pro-actief.

9,0

Cliënt Hanze Advocaat

Score

Tijdens mijn oriëntatie naar een arbeidsrechtadvocaat in verband met een ophanden zijnde VSO kwam ook Hanze advocaat voorbij. Toen ik voor het eerst belde, in de veronderstelling om met de telefoniste een afspraak te maken voor een kort kennismakingsgesprek, werd ik direct al doorverbonden met dhr. Koolhof die mijn verhaal rustig en begripvol aanhoorde. En, het was eigenlijk gewoon je, jij en "Ab" ipv dhr. Koolhof. Twee (2!) volle maanden heb ik op vrijblijvende en kosteloze basis contact gehad met dhr. Koolhof die mij keer op keer laagdrempelig adviseerde. Ab stelt je op je gemak door in begrijpelijke doch bondige taal uit te leggen wat je positie is en welk plan van aanpak daarbij hoort. Ook bij twijfels, nota bene ná ondertekening van de VSO heeft Ab nog tijd om zaken toe te lichten en de andere kant van de medaille toe te lichten.

10,0

Robert

Score

Vanaf het moment dat we in contact kwamen met Mariska hadden we direct een vertrouwd gevoel. Je komt op onbekend terrein en dan is het fijn om met iemand in contact te komen die deskundig, scherp en heel duidelijk in het communiceren is. Ons belang stond voorop en dat hebben we ook duidelijk teruggezien in het eindresultaat.

10,0

Nelleke

Score

In een complexe situatie is er goed en zorgvuldig advies gegeven, waardoor ik een goede overeenkomst kon sluiten met mijn werkgever.