Hanze advocaat

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

9,0

Ronnie Klaver

Score

Het was fijn communiceren met William en de afhandeling verliep vlot en goed. Hij was goed bereikbaar of belde snel terug. Hij hield mij goed op de hoogte met voldoende informatie.

9,0

ed

Score

Hulpzame en goede adviezen van Sharon Looden gehad.

8,0

Franc Stokkel

Score

Met volharding zette Sharon Looden zich voor mij in en is dan ook goed bevallen. Werd niet van de wijs gebracht door toch wel vervelende houding van de tegenpartij.

9,0

Stephan

Score

Fijn gesprek gehad en zeer duidelijke communicatie. Goed geholpen! Zeer snel gehandeld voor mij.

9,0

R.

Score

In een voor mij hectische tijd heb ik de ondersteuning van Hanze Advocaat als zeer plezierig ervaren. Een baken in de woelige zee.

10,0

Karina

Score

Ilona heeft mij geweldig bijgestaan, professioneel, vriendelijk en snel. Gewoonweg top!!!

10,0

Reinout

Score

Ilona heeft mij heel goed en duidelijk advies gegeven in een vrij kort tijdsbestek (wat ook veel heeft opgeleverd). Heldere en prettige communicatie en ruimte voor vervolgvragen.

10,0

Martijn

Score

In een onzekere tijd was het heel fijn om Floortje aan mijn zijde te hebben. De emoties werden door haar vertaald in een goed doortimmerd voorstel en zij heeft mijn belangen heel goed behartigd. Dank voor alle goede zorgen!!!

10,0

Eduard

Score

Zeer goed contact met het Hanze Advocaten Team. Heel goede samenwerking en betrokkenheid. Doelstelling bereikt. Mijn dank hiervoor.

10,0

Henk Bos

Score

Ik ben zeer goed geholpen eerst door Ilona Benink die de zaak door gaf aan Sharon Looden die steeds berijdbaar voor mij was en nog steeds .en heeft goed kennis van zaken. Zij heeft mij er door gesleept en met een goed resultaat Ik ben haar dankbaar voor haar werk .