Hanze advocaat

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

J

Score

Ab heeft mij zeer goed bijgestaan in de onderhandeling omtrent een VSO. Hij weet precies wat hij doet en is erg deskundig. Daarnaast stelt hij je ook gerust waardoor je echt het gevoel krijgt dat hij een groot probleem uit handen neemt. Bedankt Ab! Ik ben blij met het resultaat.

9,0

Lia van der Hoeven

Score

Mijn ervaring met Mariska Broeders van Hanze Advocaten was erg prettig en effici├źnt. Ik voelde me erg op mijn gemak om eerlijk en open te vertellen en overleggen.

9,0

Bianca

Score

Door Mariska bijgestaan in onderhandeling VSO met een zeer goed resultaat en ruimte voor eigen inbreng. De Juridische kosten worden door werkgever betaald en we hebben een zeer goede transitie vergoeding Eruit weten te slepen. Goed geadviseerd in duidelijke taal, adequaat, vriendelijk, denkt mee en reageert snel (zelfs in de avond). Mariska, bedankt voor de hulp en vooral je inzet! Ik heb eindelijk rust..

9,0

Egbert

Score

Goed advies. Wensen van de klant worden gerespecteerd. Voor en nadelen goed besproken. Gaan voor een zo hoog mogelijk haalbare uitkomst in een zaak. Goed betrokken bij situatie van de klant.

10,0

Alex

Score

Op advies van een collega Ab Koolhof gebeld en mijn situatie omtrent een VSO in alle rust kunnen uitleggen waarna Ab de onderhandelingen en afhandeling naar volle tevredenheid heeft begeleid.

10,0

Roeland

Score

Vriendelijke, duidelijke, en nuchtere service. Ook de snelle beschikbaarheid en reactietijd was erg fijn. Bedankt!

9,0

Sylvia

Score

Al mijn vragen werden beantwoord. Ik kreeg een uitvoerig en duidelijk advies en ben goed en heel vriendelijk geholpen.

9,0

Frans

Score

Ab Koolhof heeft mij zeer goed bijgestaan bij de toetsing en afwikkeling van mijn VSO. Ab leeft zich goed in, luistert naar de wensen en komt met een goed advies. Ik heb zijn persoonlijke benadering en steun als zeer fijn en prettig ervaren.

10,0

anoniem

Score

Op een maandagochtend heb ik contact gezocht met Hanzeadvocaat. Ik werd dezelfde dag nog gekoppeld aan Ab waar ik mijn verhaal kon doen en gelijk het gevoel kreeg er niet meer alleen voor te staan. Ik heb het contact met Ab als zeer prettig ervaren. Indien het nodig was konden we snel schakelen en ik ben blij met de uitkomst. Zonder juridische hulp had ik lang niet zo sterk gestaan en had ik deze voorwaarden niet bereikt.

10,0

Anoniem

Score

In een steeds verslechterend conflict met mijn werkgever, heb ik mij genoodzaakt gevoeld om juridische hulp te zoeken. Ik kwam uit bij Hanze advocaten en ik werd gekoppeld aan Ab. Vanaf dat moment voelde ik mij een stuk zekerder in de situatie, echt een opluchting. Ab is toegankelijk, accuraat, flexibel en gaat ├ęcht voor je aan de slag.