Hanze advocaat

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

9,0

Melanie

Score

Roelien heeft mij vertrouwen gegeven en bijgestaan in het proces naar vaststellingsovereenkomst met werkgever. Ik heb deze samenwerking als prettig ervaren, professioneel, met een no-nonsense aanpak.

10,0

Youp

Score

Ervaren advocaten die vooruit denken. Maar ook wel degelijk rekening houden met de mens achter de "case". Geweldig om te zien hoe deze arbeidsrechtspecialisten beter in hun vak zijn dan wederpartij. Zowel op papier als in de rechtszaal!

9,0

karin

Score

ik heb het contact met dhr. Koolhof als zeer prettig ervaren. Hij is heel deskundig en heel vlot bereikbaar (niet alleen tijdens kantooruren) de communicatie verliep ook altijd helder en duidelijk ; dat vond ik in het traject waarin ik zat heel belangrijk ; duidelijke communicatie is key ; er werd altijd gecheckt of iets was aangekomen en bevestigd als iets was verstuurd. En toen er van de tegenpartij ook een jurist bij kwam nam dhr Koolhof de gehele communicatie op zich, wat voor mij zeer veel stress wegnam ; dat was top ! Ook kan dhr Koolhof zich goed inleven in de situatie waardoor je het gevoel krijgt dat je echt een medestander hebt ; iemand die voor je opkomt en die je steunt !

10,0

Patrick

Score

Na juridisch advies toch besloten om Hanze advocaat in te schakelen. Zeer vriendelijk te woord gestaan en duidelijk ook via de mail. Ben zeer blij met de keuze die ik gemaakt en en hoe ik uiteindelijk tot een akkoord ben gekomen met mijn werkgever dankzij Hanze advocaat!!

10,0

Alexander

Score

Bijgestaan door Ab tijdens mijn VSO proces. Het was een moeilijke tijd, waarbij er ook privé veel speelde. Maar Ab gaf naast juridische advies ook altijd een luisterend oor voor al het andere. Alsof een goede vriend je bijstond in het proces. Hij nam de communicatie tot zich, zorgde ervoor dat ik werk/privé de balans kon behouden en me kon focussen op de belangrijke elementen die elders afspeelde. Altijd bereikbaar, snelle communicatie en prima advies.

9,0

Jan Gerrit

Score

Resultaat is beter als verwacht

9,0

Emmelyn Gryspeerdt

Score

De onderhandelingen verliepen heel vlot en Ab nam steeds de tijd aan de telefoon. Hij nam direct initiatief waarbij de correspondentie met de tegenpartij heel vlot verliep. Bedankt Ab voor de professionele afhandeling!

9,0

Inez

Score

Toen ik contact opnam met Hanze advocaat kon ik diezelfde dag al terecht. Het contact was erg prettig. Ik voelde me op mijn gemak bij Ab. Hij nam de tijd, legde duidelijk uit en hield mij goed op de hoogte. Ook overlegde hij alles en duwde hij mij niet in een richting. Ik mocht zelf kiezen wat ik graag wilde doen en hij adviseerde hierin. Hij zei dat hij mijn zorgen zou ontnemen, dit zei hij niet alleen maar hij deed het ook. Dat is voor mij veel waard.

10,0

Judith

Score

Onverwacht had ik juridische bijstand nodig, op aanraden van een familielid gebeld met Hanze advocaten. Direct tijd om het verhaal te vertellen en advies gekregen. Zonder er direct aan vast te zitten, tijd om er nog even over na te denken. Niet lang daarna terug gebeld en gevraagd om mij officieel bij te staan. Wat een rust dat iemand de vervelende onderhandelingen van me overnam! Professioneel, goed onderbouwd en altijd in overleg. Mijn belangen voorop. Want ook al hadden we vervolgstappen in de rechtsgang kunnen zetten, Ab Koolhof hield mijn belang vooropgesteld. Daarom middels een goede vso de situatie relatief snel en goed onderhandeld afgerond. Ab Koolhof is de hele periode betrokken geweest, makkelijk te bereiken, professioneel en menselijk. Heel prettig om met hem dit samen te doen.

10,0

Rianne

Score

Daar sta je dan in een situatie waarvan je denkt hier heb ik toch echt wel juridisch advies bij nodig. 1 telefoontje naar Hanze advocaat en Ruth Soer- Welleweer stond mij direct te woord en nam echt de tijd om mijn verhaal te horen. Hierbij gaf ze direct goed advies en gaf ze opties. Ze heeft mij tijdens de procedure van het VSO erg goed geholpen en ondersteund. Ook naarmate de procedure het er niet leuker en makkelijker op werd kon ze me door goede informatie geven echt helpen. Ruth deelde heel fijn elk deel van de procedure wat opties waren en voor- en nadelen.