Hanze advocaat

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Natesh D

Score

Mijn ervaring met Mariska is dat ze een hartstille goede arbeidrecht advocaat is die mij heel goed hrrft geholpen met de vso onderhandelingen metijn ex werkgever. Aanrader!!!

10,0

Rianne

Score

Anjo is een fijne advocaat. Heeft kennis van zaken en geeft daardoor rust in een vervelende situatie. Aanrader voor een ieder die in een conflict zit!

8,0

Dilsat

Score

Ik ben goed geholpen door Erwin en zijn collega's. Ze zijn heel bereidwillig en maken tijd vrij om je bij te staan en vangen elkaar goed op bij afwezigheid. En niet iedere minuut wordt doorgefactureerd, zoals ik eens heb meegemaakt bij een ander kantoor.

10,0

Mirjam Leeuw

Score

Ik heb de samenwerking als heel prettig ervaren. Er werd goed naar mijn verhaal geluisterd en dit werd meegenomen in de communicatie naar mijn werkgever. Positieve instelling. Gerust gesteld.

9,0

Stanley

Score

Al bij het intake gesprek met Mariska Broeders wist ik al dat het goed zat. Mariska kwam meteen met suggesties en goed advies. Haar begeleiding, inzicht en proactief in de zaak stelde ik heel erg op prijs. Bij elke stap werd mij uitgelegd waarom en de mogelijke uitwerking en vervolg actie. Ik heb altijd het gevoel gehad dat ze voor mij aan het werk was en dit heb ik 90% van de ervaringen met andere arbeidsadvocaten niet gehad. Omdat Mariska met vakantie ging, werd mijn zaak aan haar collega Roelien Klaver overgedragen. Ik heb in het verleden slechte ervaringen met overdragen gehad dus ik kneep ‘em, je weet immers nooit of de kwaliteit van de vervanger ook goed is. Niets meer dan lof voor Roelien Klaver, ze had de zaak blijkbaar al door want het voelde niet eens als een overdracht, dezelfde kwaliteit van werken ging gewoon door, telefonische gesprekken hoe de zaak zou worden aangepakt, vervolg acties etc, ik werd goed op de hoogte gehouden en geadviseerd. Roelien heeft herhaaldelijk de werkgever verzocht bepaalde zaken in de VSO recht te trekken, ze heeft het er niet bij laten zitten en ik ben blij met het resultaat. Dames, ik dank jullie hartelijk. Met vriendelijke groet,

8,0

Anoniem

Score

Er werd naar mij geluisterd en begripvol gereageerd. Samen tot oplossingen gekomen en afgehandeld.

10,0

Mark

Score

Mijn ervaring met Hanzeadvocaat was prima, voor mijn gevoel is alles erg goed geregeld.

10,0

Zerin

Score

Recentelijk ben ik geholpen door Ab Koolhof. Hij nam ruim de tijd om mijn casus te bespreken met een luisterende en begripvolle houding omtrent de situatie waarin ik mij bevond en dit gaf veel geruststelling. Hij schakelt en reageert snel en heeft een toegankelijke persoonlijkheid. Zeer slim en kundig in zijn handelen en weet het spel goed te spelen in de communicatie. Brede kennis van wet en jurisprudentie en weet deze goed in te zetten wat mij erg heeft geholpen tot een goede afloop!

10,0

Anoniem

Score

Zeer tevreden over Mariska! Ze reageert snel en adequaat. Ze heeft nog veel extra’s binnen gehaald. De VSO was binnen een week ondertekend. Ik beveel haar van harte aan!

9,0

Vincent

Score

Ab kwam erg kundig over en heeft een goed resultaat bereikt. Daarnaast had hij veel oog voor mij als persoon, wat erg prettig was.