Hanze advocaat

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

9,0

Sabine

Score

Ontzettend fijn geholpen in een voor mij stressvolle periode. Vanaf t begin waren Frans en Ab snel, deskundig, duidelijk en hielden ze tevens rekening met mij. Ik ben ze dankbaar voor het snelle, goede resultaat. Ze nemen een last van je schouders en helpen je in t maken van keuzes! Kortom een zeer prettige ervaring met deze twee heren.

9,0

Michiel

Score

Ben bij de ontbinding van mijn arbeidsovereenkomst, waarbij een VSO met mijn werkgever moest worden uitonderhandeld, meer dan voortreffelijk geholpen door Floor Plas Velema. Zij kiest een recht door zee benadering en is van begin tot eind duidelijk wat te verwachten en wat niet. Neemt ook het voortouw als het om onderhandelen gaat. Het uiteindelijk behaalde resultaat overtrof mijn verwachting. Kortom als je efficient en eerlijk geholpen wilt worden, raad ik haar zeker aan.

10,0

Client Hanze Advocaat

Score

We hebben Mevr. Annelies Baas 2 keer leren kennen toen ik in zwaar weer kwam te zitten , een probleem hoe groot en zwaar ook, maar niets is te veel voor Mevr. Annelies Baas om je te helpen en te steunen, en gaat tot het uiterste om de waarheid boven water te halen en de behaalde resultaten om te zetten naar rust en voldoening. Mevr. Annelies Baas is een vakvrouw op gebied van het arbeidsrecht en Mediation , en kan zich verplaatsen in een ander, wat in deze moderne tijd ver te zoeken is, Het wij gevoel, en samen, want als samen er niet meer is, is samen een groot gemis, en dat laatste samen en verplaatsen in een ander plus de kennis en ervaring, maar ook de warme kant de menselijke kant , Dat is mevr. Annelies Baas. Wij willen dan ook Mevr. Annelies Baas een mooie toekomst wensen en gezondheid in 2023.

10,0

Laura Hoogendoorn

Score

Ruth van Hanze advocaat is zeer prettig in haar communicatie, ze is duidelijk en reageert snel op berichten. Haar advies was zeer uitgebreid, volledig en in begrijpelijke taal. Ik had hier ook echt wat aan in de feedback naar mijn werkgever. Hierdoor zijn we uiteindelijk tot een overeenkomst gekomen waar ik me volledig in kan vinden. Ze is ook zeer begripvol en attent in haar communicatie.

8,0

Wim

Score

Zeer prettige samenwerking

9,0

Fred

Score

Mariska was voor mij een lot uit de loterij op het moment dat ik haar belde. Via via had ik jullie kantoor doorgekregen. Ik was totaal niet mij zelf in deze periode en had nog nooit een advocaat nodig gehad. Dan wens je op dat moment een advocaat die luistert goede vragen stelt en de tijd voor je neemt. Wat Mariska voor mij heel goed deed was niet in mijn emotie meegaan maar feitelijk blijven maar wel vriendelijk blijven. Dat heeft mij heel goed geholpen.Mariska heeft mij op een goede manier door een hele moeilijke periode heen geholpen.. Ik hoop haar niet meer nodig te hebben, is dat wel het geval dan bel ik haar zonder twijfel. Nogmaals ik heb weinig kennis en verstand van jullie vak maar Mariska is voor Hanze advocaten een mooi visitekaartje. Gr Fred popping

10,0

Anoniem

Score

Het contact verliep in een prettige rustige sfeer. Het advies was deskundig en helder. Ook na het advies was Mariska beschikbaar voor vragen.

10,0

Samed

Score

Dhr. Ab Koolhof heeft mijn zaak voor me opgepakt. Ik ben zeer tevreden over zijn expertise en advies. Uiteindelijk is mijn zaak dankzij Ab naar wens afgesloten.

10,0

Jeanette

Score

Ongelooflijk wat Mariska op zo'n korte termijn bereikt heeft. Na mijn 1ste telefoontje voor advies gelijk doorgepakt. Zo bekwaam en duidelijk naar mij toe steeds. Mariska had aan een half woord genoeg, betrokken en meedenkend. Het resultaat had ik nooit durven dromen. Ik had geen betere advocaat kunnen hebben.

10,0

Daniƫl

Score

Bijgestaan door Dhr. Koolhof. Zeer tevreden over Hanze Advocaten. Vanaf het begin al een goede band opgebouwd met Ab. Door het hele proces heen heeft Ab mij altijd gerustgesteld. Mocht ik ooit nog bijgestaan moeten worden is Dhr koolhof de eerste die ik bel. Bedankt Ab, je bent een topper.