Hanze advocaat

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Els

Score

Mocht je een advocaat nodig hebben dan raad ik Martijn Colenbrander ten zeerste aan. Ik had niet een betere, vriendelijker, duidelijker en betrokken advocaat kunnen hebben dan Martijn. Mede dankzij Martijn kan ik tevreden zijn met de uitkomst zijn die voor mij haalbaar was.

9,0

Anoniem

Score

Mijn ervaringen met Hanze Advocaat zijn heel goed. Je voelt je begrepen en ze weten hoe ze moeten handelen.

10,0

Caroline de Roij

Score

Ik schrok wel van de factuur zo snel na ons eerste contact. Door de emotie waar ik in gekomen was door het ontslag, las ik de bijgaande brief niet heel goed. Ik dacht dat het bedrag de kosten waren voor de enkele momenten van contact die we tot dat moment hadden gehad. Dat maakte me terughoudend in contact omdat ik dacht dat voor elk klein moment van contact een groot bedrag gefactureerd zou worden. Later heb ik dit enigszins gestrestst daarover besproken wen werd duidelijk dat het een voorlopige factuur was.

10,0

Jeroen

Score

Snel en correct geholpen bij een arbeidsrecht kwestie. Duidelijk en helder advies over wat realistisch en haalbaar was en heeft zichzelf meer dan terugverdiend.

10,0

Richard

Score

Mr. Plas-Velema heeft voor mij medio maart 2022 een vast stelling overeenkomst gesloten met mijn ex-werkgever, maar na het tekenen begon deze erg lastig te doen en kwam de gemaakte afspraken niet na. Hierop weer contact opgenomen met Mr. Plas-Velema, waarna er weer een briefwisseling plaats vond tussen partijen, na een dwingende brief van Mr. Plas-Velema heeft mijn ex-werkgever zich bedacht, en is alsnog de gemaakte afspraken nagekomen. Het was een fijn contact, duidelijk en helder. Erg tevreden met het resultaat, en bij een arbeid conflict zeker een aanrader.

9,0

Jeroen

Score

Ik benaderde Ab Koolhof nadat mijn werkgever na meer dan 20 jaar dienstverband bekend maakte dat mijn functie kwam te vervallen. De klik was er gelijk met Ab, belangrijk omdat in een emotionele fase waarin je niet rationeel kunt nadenken en/of handelen het fijn is wanneer je een professional naast je hebt staan die voor jouw belangen strijd. In no time, en tegen een redelijke vergoeding, werd een overeenkomst gesloten waarmee beide partijen tevreden kunnen zijn. Ik kan dan ook Hanze advocaat in het algemeen en Ab Koolhof in het bijzonder van harte aanbevelen!

10,0

Evelien

Score

Voor iemand die nog nooit in een juridische kwestie is beland. Heeft Hanze advocaten mij heel goed bijgestaan. Mariska Broeders heeft deze zware periode voor mij een stuk lichter gemaakt met duidelijke communicatie waardoor ik nu weer verder kan met mijn toekomst. Ik ben haar dan ook zeer dankbaar voor de uitkomst.

10,0

Thijs

Score

Mariska heeft mij erg goed geholpen en mij juist geadviseerd. In al haar schrijven richting de advocaat van mijn werkgever was zij erg goed in het juist verwoorden van de situatie. Krachtig, maar ook gevoelig in haar woorden. Door haar hulp ben ik er goed uitgekomen met mijn werkgever.

10,0

Marcel

Score

Door de grondige juridische kennis, ruime ervaring in zowel werkgever als werknemer belangenbehartiging en de warme menselijke houding werd de voor mij als zeer heftige ervaren periode dragelijk. De advocaat schakelde snel, had duidelijke visie en liet mij de route bepalen waarbij grondig advies en afwegingen aan mij werden meegegeven.

10,0

martina

Score

Anjo kwam op mij over als een deskundig persoon met veel ervaring op dit gebied. Veel gecommuniceerd via e-mail wat ook prima was voor mij. Vragen van mijn kant uit over zaken die voor mij niet helder waren zijn duidelijk en snel beantwoord.