Hanze advocaat

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

9,0

Duncan

Score

Zeer tevreden over het werk van Mariska Broeders. Zij heeft mij heel goed geholpen bij de beoordeling van mijn vaststellingsovereenkomst. Ze communiceert op een zeer prettige manier en werkt snel en transparant.

9,0

Janneke

Score

Mijn ervaring met Floortje Plas-Venema van Hanze Advocaat is zeer goed. Ze stond me heel professioneel bij. Ik voelde me gehoord, serieus genomen en goed vertegenwoordigd. Ik vond ook de terugkoppeling na een gesprek met de tegenpartij heel fijn. Zo was ik op de hoogte van elke stap in het proces.

10,0

Anouk

Score

Zeer positief, veel begeleiding gekregen met een probleem waar nog nooit eerder mee te maken hebben gehad. De ervaring laat zich zien in eindresultaat maar zeker de begeleiding en tips tijdens het proces.

8,0

Linda

Score

Ik ben goed geholpen en dat geeft een goed gevoel.

10,0

Ronnie Backx

Score

floortje een waanzinnig lieve vrouw denkt met je mee en adviseert je heel goed ik Amsterdammer hebben altijd hun eigen mening ze kan zich er heel makkelijk in verplaatsen ik wens haar alle goeds en bedankt voor je hulp en tijd

10,0

Hillie

Score

De contacten vanaf begin af aan duidelijk en goed. Alle afspraken op tijd nagekomen. Ondanks dat we elkaar niet gezien hebben en de gesprekken via de telefoon gingen toch het gevoel dat er goed naar mij geluisterd werd. Aan het eind van een gesprek/afspraak ook de te nemen stappen steeds duidelijk uitgelegd.

10,0

Marc

Score

Door een slechtnieuwsgesprek op het werk was ik genoodzaakt om advies in te winnen en de juiste vervolgstappen te nemen. Via mijn netwerk ben ik bij Annelies van Hanze advocaat terechtgekomen. Het bleek een schot in de roos te zijn! Zij is zeer vakbekwaam en heeft mijn belangen op een uitmuntende en betrokken manier behartigd. Het was voor mij een hele geruststelling om te weten dat mijn werkgever met Hanze advocaat in de persoon van Annelies van doen had. Zij is de juiste geduchte partner bij een arbeidsconflict of dreigend ontslag!

9,0

Martijn

Score

Goede ervaring gehad met Hanze Advocaat. Helder en onderbouwd advies gekregen over mijn situatie.

10,0

Peter

Score

Er is deskundig advies geleverd en de communicatie is direct en persoonlijk van aard, wat ik als zeer prettig heb ervaren.

10,0

Helma

Score

Zeer prettig, ik ben uitstekend geholpen door Sanne Bijl. We hadden een prettig en persoonlijk contact ook al was alles op afstand vanwege Corona. Het eind resuluut is top! Ik ben dan ook ronduit tevreden en kan Hanze advocaat aanbevelen.