Hanze advocaat

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Kevin Goedkoop

Score

Na een verschil van inzicht met mijn werkgever ben ik bij Carolien Ditzel terecht gekomen. Zij heeft mij zeer professioneel bijgestaan. Vond het een prettige samenwerking , ze wist wat ze deed en dit leidde tot een goede afwikkeling van de zaken. Al met al zeer tevreden over het resultaat.

9,0

Patrick

Score

Vanaf het eerste telefoontje werd direct goed meegedacht, de ruimte geboden en steeds goede adviezen gegeven. Opmerkelijk gemakkelijk afspreken en steeds een keurige opvolging. Erg prettig!

10,0

Steven

Score

Ondanks de nare situatie, was het contact met Hanze Advocaat erg prettig en ik voelde mij begrepen en gesteund. Het contact liep vlot en adequaat.

10,0

Jos

Score

Na mijn eerste contact met Hanze Advocaat had ik hier direct een goed gevoel bij. Het is voor mij niet dagelijks dat ik een bedrijf als hen nodig heb natuurlijk en het is dan dus ook een vreemde wereld waar je in terecht komt. Er werd mijn zeer duidelijk verteld wat ik moest doen, waar ik rekening mee moest houden en wat hun advies in bepaalde zaken was. Samen hebben we na meerdere contactmomenten een voor mij zo goed mogelijke uitkomst weten te bereiken voor mijn case. Ik kan iedereen aanraden met dit kantoor in zee te gaan.

10,0

Louise

Score

Ik ben zeer tevreden over het professionele werk van Ilona Bennink. Ik voelde me gehoord en begrepen door haar. Samen hebben we alles per e-mail of telefonisch doorgenomen, dit werkte heel fijn. Zij heeft de onderhandelingen met mijn werkgever gedaan en mij telkens op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Door haar deskundige hulp hebben we het maximale eruit gehaald. Dankjewel!

9,0

Bert

Score

Martijn werkt snel, is kundig, geeft goede tips en denkt mee. Zeer fijne en prettige samenwerking.

8,0

Kees

Score

Prima uitleg en advies in een begrijpelijke taal.

9,0

Margot

Score

Mijn werkgever wilde stoppen met mijn contract en daarvoor had ik juridisch advies nodig. Dat kreeg ik snel en de advocate was erg grondig.

8,0

Kirsten

Score

Het contact is fijn en laagdrempelig. Ik heb een goede VSO kunnen overeenkomen. Precies wat ik gehoopt had.

10,0

Hetty

Score

Nadat de gesprekken met de werkgever minder vriendelijk begonnen te verlopen, was één telefoontje aan Hanze Advocaten voldoende om gerustgesteld en "ontzorgd" te worden. Zeer tevreden over het eindresultaat.