Hanze advocaat

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Pieter van der Zwet

Score

Positief. Snelheid van regeren heeft dit hele proces voor mij hee gemakkelijk gemaakt. Goede adviezen en prettige communicatie

10,0

Anoniem

Score

Ik ben prima geholpen door Mariska, kreeg snel terugkoppeling en kon haar altijd bellen voor vragen.

10,0

Bart

Score

Ik heb de dienstverlening als erg prettig ervaren. De procedure vanuit mijn werk verliep erg moeizaam, maar is uiteindelijk met dank aan de advocaat met een heel mooi resultaat afgesloten. Uiteraard was er geen live contact vanwege de corona maatregelen, maar dit heeft het proces verder niet geschaad en ik vond de communicatie dan ook soepel verlopen. De advocaat was altijd bereikbaar voor advies en overleg. Uiteraard is dit alles in een notendop, maar ik ben erg tevreden en kan ze zeker aanbevelen.

10,0

Deniz

Score

Ik ben goed geholpen met een conflict dat tussen mij en de werkgever lag. Daarbij heeft de advocaat mij goed op pad kunnen helpen en uiteindelijk van een probleem tot iets goeds kunnen oplossen.

10,0

Tom W. Roggema

Score

Prettig adequaat zonder poespas. Grote opbrengst van de interventie...

10,0

Charlotte Van hemert

Score

Na het verlies van mijn baan door reorganisatie heeft Hanze Advocaten mij bijgestaan door het proces met kennis en kunde. Ik had 4 namen van advocaten opgeschreven om te te kijken welke het beste bij mij zouden passen, ik vind dat ik een klik met iemand nodig heb als het gaat om mijn toekomst. Ik belde met Mariska van Hanze advocaten als eerst, en daar is het bij gebleven. Nogmaals, vakkundig, duidelijk, ondersteunend en niet te veel poespas. Bedankt voor de hulp, ik zal zeker in de toekomst (hopelijk niet nodig) weer bij Hanze advocaten aankloppen voor advies.

10,0

Kevin Goedkoop

Score

Na een verschil van inzicht met mijn werkgever ben ik bij Carolien Ditzel terecht gekomen. Zij heeft mij zeer professioneel bijgestaan. Vond het een prettige samenwerking , ze wist wat ze deed en dit leidde tot een goede afwikkeling van de zaken. Al met al zeer tevreden over het resultaat.

9,0

Patrick

Score

Vanaf het eerste telefoontje werd direct goed meegedacht, de ruimte geboden en steeds goede adviezen gegeven. Opmerkelijk gemakkelijk afspreken en steeds een keurige opvolging. Erg prettig!

10,0

Steven

Score

Ondanks de nare situatie, was het contact met Hanze Advocaat erg prettig en ik voelde mij begrepen en gesteund. Het contact liep vlot en adequaat.

10,0

Jos

Score

Na mijn eerste contact met Hanze Advocaat had ik hier direct een goed gevoel bij. Het is voor mij niet dagelijks dat ik een bedrijf als hen nodig heb natuurlijk en het is dan dus ook een vreemde wereld waar je in terecht komt. Er werd mijn zeer duidelijk verteld wat ik moest doen, waar ik rekening mee moest houden en wat hun advies in bepaalde zaken was. Samen hebben we na meerdere contactmomenten een voor mij zo goed mogelijke uitkomst weten te bereiken voor mijn case. Ik kan iedereen aanraden met dit kantoor in zee te gaan.