Hanze advocaat

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Anoniem

Score

Mariska Broeders heeft mij heel fijn geholpen tijdens een moeizame communicatie met mijn werkgever. Toen zij de communicatie op zich had genomen, ging het allemaal een stuk beter met heel goed resultaat tot gevolg. Dit had ik zelf nooit voor elkaar gekregen. Mariska hield me goed op de hoogte over alles rondom de communicatie met de werkgever en alle voor- en nadelen van bepaalde keuzes werden van tevoren met mij besproken. Het inschakelen van Hanze advocaat heeft mij een hoop stress bespaard. Mocht ik ooit weer in eenzelfde situatie komen (wat ik uiteraard niet hoop) dan schakel ik Hanze Advocaat zeker weer in.

10,0

Ingrid

Score

Hartelijk bedankt Ruth, Het was een heel erg prettige ervaring voor mij. Zeer duidelijk, in een woord super professioneel. Met hartelijke groet, Ingrid Roman

10,0

Esther Burgmeijer Breman

Score

Vanaf ons eerste gesprek heeft Mariska mij persoonlijk en duidelijk benaderd. De lijntjes waren kort en bij eventuele onduidelijkheden was er snel contact en kwamen er zo nodig direct antwoorden. Mariska was zeer betrokken en gaf goede adviezen.

10,0

Annelies Hassink

Score

In een heel vervelende situatie met mijn werkgever, heel veel ondersteuning, zowel juridisch als persoonlijk, ervaren van Mariska Broeders. Goede uitleg over de (on)mogelijkheden in bepaalde situaties. Na 1 intakegesprek was de situatie voor haar helder. Ik heb ervaren dat zij continue goede dossierkennis had, ik hoefde geen dingen twee keer te vertellen. Laagdrempelig en altijd bereid tot overleg. Uiteindelijk moesten we naar de rechter om in het gelijk gesteld te worden, maar ook daarin was de begeleiding uitstekend. Zowel uitleg over het procesrecht, als duidelijkheid over wat er wel/niet te verwachten was in de procesgang. Ook is er van te voren altijd duidelijk gecommuniceerd over de kosten, zodat daar geen verrassingen in zaten.

10,0

Marieke van Oosten

Score

Floor heeft mij super goed geholpen. Ik voelde mij gehoord en vind Floor echt super professioneel. Ik kreeg snel reactie op mijn vragen en Floor zette zelf ook snel actie uit .Floor gaf mij vaak meerdere opties/scenario's, maar gaf dan wel het advies dat ik moest doen waar ik mij goed bij voelde. Ik ben super tevreden hoe het hele proces is verlopen.

10,0

Angelique

Score

Ruth heeft mij enorm geholpen, voorzien van de juiste informatie en zich aan afspraken gehouden met betrekking tot termijnen.

8,0

Herman

Score

Goede communicatie !

10,0

Marcel

Score

Ik ben uitermate deskundig geholpen met een goed resultaat tot gevolg. Mocht het ooit weer nodig zijn, dan zal ik Hanze Advocaat zeker weer inschakelen.

10,0

Jeanne

Score

Ik ben uitstekend geholpen door Hanze Advocaat. Vanaf de eerste kennismaking voelde ik mij gesteund. Met persoonlijke en deskundige hulp zijn mijn belangen behartigd.

10,0

Anoniem

Score

De ondersteuning en begeleiding was professioneel, zeer kundig en ook empathisch. Duidelijke afspraken, korte lijntjes en goede communicatie. Ook een stuk nazorg. Al met al een zeer goede indruk van Hanze advocaat