Hanze advocaat

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Samantha Berends

Score

Ik heb de samen werking als zeer prettig ervaren. Fijn dat alle onderhandelingen mij uit handen genomen werden en de stress daardoor aanzienlijk minder werd voor mij. Ik ben zeer tevreden en zou mocht het nodig zijn in de toekomst zeker terug komen bij Hanzeadvocaat.

9,0

Esther

Score

Mijn doel was om op korte termijn overeenstemming met mijn werkgever te krijgen. Met de hulp van Floortje is dat gelukt. Ze liet de ruimte voor mijzelf, maar stond mij heel goed bij met haar expertise. Blij met haar hulp, bedankt.

10,0

Harriet

Score

Totaal onverwachts kwam ik in een nare situatie op mijn werk terecht. Mw. Plas heeft snel contact met mij opgenomen en een strategie uitgezet. Naast haar deskundigheid heb ik ook haar medeleven mogen ervaren waardoor ik mij extra gesteund voelde.

9,0

Walter

Score

Ik was op zoek naar ondersteuning voor een check van een vso. Ik nam contact op met Hanze advocaat en werd geholpen door Ilona Bennink. Vanaf het eerste contact voelde het goed aan. Eerst vaststellen wat exact de vraag was en dan direct aan de slag. Ilona deed dat voortvarend en was van toegevoegde waarde op de inhoud maar had ook oog voor de lastige situatie waarin ik zat. Net toen ik dacht dat het e.e.a. rond was onstond er een mogelijke escalatie. Ook toen kon ik weer direct bij Hanze advocaat terecht om vervolgstappen te bepalen. Gelukkig was het uiteindelijk niet nodig. Kort gezegd was het een zeer goed ervaring.

10,0

Martin

Score

Ik kwam laat ( aan mijn zaak zat een uiterste datum vast waarop ik er werk van kon maken voordat mijn aanspraak zou komen te vervallen ) aan met mijn vraag om hulp maar dat was geen probleem, mijn zaak werd meteen serieus opgepakt en afgehandeld. Al mijn vragen werden zeer duidelijk beantwoord. Er is korte metten gemaakt met de tegen partij al deden ze er alles aan om ons zo lang mogelijk aan het lijntje te houden. Daardoor heb ik zelfs het idee dat er door mijn advocaat uiteindelijk meer tijd is gestoken in mijn zaak dan wat ze aanvankelijk berekend hadden en dat is niet eens in rekening gebracht. Mijn dank is groot en ik zou in de toekomst ( ik hoop natuurlijk niet dat het nodig is ) dan ook zonder twijfel weer contact zoeken mocht ik ze nodig hebben.

10,0

Marieke

Score

Ilona is kundig, ervaren, rustig en vriendelijk.

9,0

Cecilia Wong

Score

Ik heb in het weekeind mijn casus gemeld op de website van h Hanze advocaat. Direct na het weekeind is contact gelegd met Floortje waarbij ik gevraagd werd om alle relavante gegevens en documenten aan te leveren. Daarna heeft Floortje in overleg met mij een eerste tegenvoorstel gedaan richting de werkgever. Floortje denkt mee en geeft goed advies inzake mijn positie en in overleg helpt zij mij de optimale resultaten te behalen. Naast een hogere transitievergoeding is er ook een outplacement budget behaald. Kortom, de behaalde resultaten zijn veel beter dan de werkgever in eerste instantie heeft geboden. Ik ben Floortje dankbaar voor de ondersteuning in de hele traject.

10,0

Wout

Score

Contract beëindiging maakt veel los en is niet iets waarmee je geconfronteerd wil worden. Maar als het gebeurt, is het fijn om in contact te komen met een professional die je op alle gebieden raad kan geven en vertegenwoordigen, om dit proces zo optimaal mogelijk af te ronden. Het geeft rust en de mind-set om de draad snel weer op te pakken.

9,0

Gerda van den Berg van Ieperen

Score

Floortje (als ik het zo mag zeggen want zo vertrouwd voelde het) heeft mij bij gestaan, goed advies gegeven en begeleid, alles was helder en duidelijk, en de communicatie verliep accuraat. Je kan natuurlijk ook het onderste uit de kan willen, maar je moet wel reëel blijven. Ik ben zeer tevreden over de afhandeling.

10,0

Jessica van Limpt

Score

Wat voor mij een heel emotioneel proces was, werd gevoeld maar tegelijk ook heel deskundig behandeld. Ik kreeg rust door de communicatie ook als de situatie in mijn hoofd dreigde mis te lopen. Ik ben uitstekend geholpen en ben blij dat ik de stap heb genomen.