Hanze advocaat

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

9,0

Nabila

Score

Vanaf het eerste contact met mevrouw Bennink had ik al direct een goed gevoel. Zij heeft mij goed geadviseerd en geholpen met een arbeidsconflict. Ik kreeg altijd snel reactie op mijn vragen en had zeker het gevoel dat ze zeer betrokken was. Zeker aan te raden!

10,0

JK

Score

Ik ben bijgestaan door Annelies Baas van Hanze Advocaat. Ik heb haar begeleiding als zeer prettig en behulpzaam ervaren. Ze was goed bereikbaar en laagdrempelig, was betrokken en in strategisch opzicht zaten we goed op een lijn. Ik zou haar zeker aanbevelen!

10,0

Sven

Score

Ik heb contact opgenomen met Hanze advocaat om te beoordelen of mijn vaststellingsovereenkomst WW-veilig is opgesteld. Wat ik erg prettig vond was dat er kosteloos gekeken is naar de vaststellingsovereenkomst. Ik mocht de overeenkomst opsturen en deze is in een kort telefonisch gesprek doorgenomen. Ilona heeft mij zeer vriendelijke te woord gestaan, en ook voorzien van goed advies. Ik vond het ook prettig dat ik de mogelijkheid kreeg om nog vragen te stellen. Een extreem goede service die ik iedereen kan aanraden!

9,0

Anoniem

Score

Baan kwijt is voor niemand plezierig en de mededeling komt altijd onverwacht. Kontakt met Hanze Advocaten verliep snel en adequaat en verloopt soepel als je ervoor zorgt dat je alle gegevens bij de hand hebt. (Werkgevers opzeg brief en eventuele compensatie, als ook je salaris gegevens en andere secundaire voorwaarden. Ik trof het met de advocaat die mij vertegenwoordigde (WS). Hij gaf snel aan wat de mogelijkheden zijn en gaf goede informatie over bijkomende complexere dingen. Afwikkeling verliep soepel en snel.

8,0

Kuno

Score

Omdat ik juridische bijstand zocht in mijn zaak jegens mijn werkgever ben ik bij via internet Hanze Advocaat terecht gekomen. Zij hebben mij professioneel bijgestaan in een prettig contact met een goed resultaat tot gevolg.

4,0

Gerard Oegema

Score

De afhandeling verliep vlot & correct. Ik heb getekend voor mijn vrijheid en niet voor een contract dat recht doet aan mijn mijn gevoel voor gerechtigd.

9,0

Barbara

Score

Ik ben bijgestaan door Ilona in de onderhandelingen m.b.t. mijn ontslag. Ilona was altijd goed voorbereid, betrokken bij mijn situatie en dacht goed met mij mee. We hebben uitgebreid in kaart gebracht wat mijn wensen zijn en ze hield mij tussentijds steeds op de hoogte van de vorderingen. Ze pakt door en communiceert heel prettig. In haar vakantie ben ik ook prettig geholpen door haar collega. Kortom: ik ben heel blij dat ik voor Hanze advocaten heb gekozen! Dank voor al je hulp, Ilona!

8,0

Hans

Score

Mijn VSO goed beoordeeld op ww vriendelijkheid en nog wat overige tips gegeven om de onderhandelen.

9,0

Arjan

Score

ontzorging in een moeizaam proces

9,0

Hilde

Score

Ik ben zeer tevreden over de begeleiding van de advocaat. Er werd snel op mijn vragen gereageerd en ik kreeg een helder advies.