Hanze advocaat

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Frank

Score

Ik ben bijgestaan door mr. Seijbel. Zijn dienstverlening kenmerkt zich door zijn doortastend optreden en deskundigheid. Daarbij houdt hij de belangen van zijn cliënt scherp voor ogen zonder de ‘zachte’ kant van de zaak uit het oog te verliezen.

10,0

youssef Mahmoud

Score

prima geholpen, communicatie verliep vlekkeloos, betrokken en bereikbaarheid beter dan verwacht. Antwoord binnen no time. zeer tevreden over geboekte resultaten.

9,0

Claudia

Score

Door het advies van mijn advocaat mevrouw Bennink ben ik enorm geholpen met het checken van mijn vaststelingsovereenkomst. Hanze Advocaat is enorm goed gespecialiseerd in arbeidsrecht!

10,0

Ronny

Score

Ik had alles in handen gegeven wat een snelle reactie en een deskundig advies ik zou iedereen aanraden jullie te contacten Dank je wel voor de snelle hulp en afhandeling Ronny

9,0

Tatjana Klomps

Score

Ik heb een hele fijne ervaring gehad met de advocaat. Ze reageerde snel, gaf goede adviezen en dacht goed mee. Ik ben heel tevreden.

10,0

Machiel Gijsbers

Score

Zeer vriendelijke en kundige mensen die met je meedenken en recht op het doel afgaan zonder poespas. Ilona Bennink krijgt van mij dan ook een dikke 10, zo vriendelijk en duidelijk.....een verademing. Onrecht omgebogen tot een rechtvaardig slot.

9,0

Tom

Score

Ik heb Martijn Colenbrander ervaren als een prettige deskundige advocaat. Iemand die meedenkt in de situatie en met meerdere plannen komt. Hij geeft goed advies in wat mogelijk en haalbaar is, en wat juist niet. De situatie is door hem succesvol afgerond met een uiterst tevreden resultaat.

10,0

Velimir

Score

Ik heb een hele fijne ervaring gehad met de advocaat. Hij reageert snel en licht alles goed toe. Prettige samenwerking en ik heb altijd vertrouwen in hem gehad.

9,0

Robert

Score

Bereikbaarheid en snelle communicatie prettig ervaren.

10,0

José

Score

Je denkt vaak ik kan het zelf regelen maar er wordt ook vaak in een vaststellingsovereenkomst over artikelnummers uit de wet genoemd. En zie daar maar uit te komen. Dus zeer goed geholpen om voor mij het beste eruit te halen