Hanze advocaat

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

9,0

R. Bloem

Score

Ik had zelf nooit gedacht om met iemand in contact te moeten treden die gespecialiseerd is in ontslagrecht. Helaas nu wel nodig geweest na 42 dienstjaren, weliswaar verdeelt over 3 werkgevers. De werkgever had besloten om uit efficiency en cost reductie mij te ontslaan met een transitie vergoeding. Begonnen met een bedrag X wat uiteindelijk bedrag Y is geworden. Sanne heeft alles goed opgepakt en kunnen verwoorden. Bedankt daarvoor.

10,0

Frans

Score

Naar aanleiding van een ontslagprocedure heb ik deskundig en juridisch advies ontvangen. Ab was mijn steun en toeverlaat die zijn afspraken met mij na kwam, meedenkt en mij van uitstekend advies heeft voorzien. Ik zou iedereen adviseren met Ab in zee te gaan. Nogmaals bedankt.

8,0

Pim

Score

Na het vastlopen van VSO afspraken met werkgever de hulp ingeschakeld van Hanze advocaten. Mede dankzij de hulp van advocaat William Seijbel is het proces goed afgerond d.w.z. dat de uiteindelijke afspraken recht deden aan de situatie en aantal jaren dienstverband. Dit heeft er voor gezorgd dat ik het proces goed heb kunnen afronden en met vertrouwen naar de toekomst kijk.

10,0

Esther

Score

Vooral tevreden over de grondigheid van het advies en de goede bereikbaarheid per mail/telefoon. Ik twijfelde eerst of ik een juridische beoordeling zou laten doen, maar ben uiteindelijk blij dat ik het heb laten doen. Ze kwam met een aantal punten waar ik zelf helemaal niet aan had gedacht.

10,0

Albert

Score

Na het eerste telefonische contact direct per mail een samenvatting van mijn vraag ontvangen en 2 werkdagen later de analyse op en advies over mijn vaststellingsovereenkomst. Voorgestelde contractwijzigingen zijn per omgaande opnieuw beoordeeld. Al met al was binnen 3 dagen het hele review / wijzigings proces afgerond. Adequaat, to the point en met vriendelijke toon.

9,0

Joke Hofman

Score

Ilona was vanaf het eerste moment betrokken. Het voelde vertrouwd. , erg vriendelijk en professioneel. Ilona heeft mij uitstekend begeleidt.dank je wel.

9,0

Nathaly

Score

Snelle service, er werd prettig en helder gecommuniceerd. Fijne juridische partner!

10,0

D.A.

Score

Hanze advocaat, een aanrader! Mijn zorgen werden letterlijk uit handen genomen door Mariska Broeders. Een luisterend oor, vriendelijk, meedenkend, helder en deskundig advies, snelle terugkoppeling, doortastend en duidelijke communicatie, naar zowel mezelf als werkgever toe. Een goede, betrouwbare en fijne ondersteuning in een onzekere tijd en lastige periode. In de vakantieperiode waren haar werkzaamheden tijdelijk overgenomen door collega Ilona Bennink. Evenzo een vakbekwame vrouw, die helder en fijn communiceert en mij ook altijd te woord stond. Dank voor jullie goede zorgen en hulp! D.A. Nes

10,0

Ruud

Score

Vanaf het eerste gesprek met Ilona kwam er direct een rust over me. Ik voelde erg tekort gedaan en wist niet hoe te handelen. Dit is erg goed opgepakt en uitgevoerd. Waarvoor mijn dank!

9,0

Gerard

Score

Ik kan niet het bedrijf met al haar werknemers beoordelen , maar met Floor Plas-Velema en William Seijbel heb ik meerdere keren kontakt gehad en dat voelde als deskundig , betrouwbaar, en invoelend aan , deze mensen zijn goed bereikbaar en beantwoorden snel en accuraat , mocht ik in de toekomst nog gebruik van een advocaat maken dan zal ik zeker met Hanze Advocaten kontakt opnemen. Gerard Scholte.