Hanze advocaat

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Charlotte

Score

Zeer goede ervaring, duidelijk en zeer kundig. Aan te raden!

9,0

Claire

Score

Ab is een goede en deskundige advocaat met ontzettend veel kennis van arbeidsrecht. De persoonlijke begeleiding daarin was voor mij ontzettend fijn. Ab staat altijd klaar voor zijn cliënten. Het resultaat van de onderhandelingen mag er ook zeker zijn dus ontzettend blij dat ik van zijn diensten gebruik heb gemaakt. Nogmaals bedankt Ab!

10,0

Martin

Score

Na het eerste gesprek had ik direct een goed gevoel bij Hanze Advocaten. De betrokkenheid en het meedenken in de beste uitkomst maken een toch al spannend en onzeker traject een stuk comfortabeler. Na ieder gesprek voelde ik me weer een stuk beter over de situatie. Al met al ben ik uiterst tevreden over de deskundigheid en de uitkomst.

9,0

Sam

Score

Professionele en prettige ondersteuning tijdens vso onderhandelingen door Ab Koolhof. Hij toonde begrip voor mijn situatie, bood een luisterend oor en is vriendelijk en meelevend. Ook schuwde hij niet om collega's van het kantoor te consulteren op de momenten dat er expertise m.b.t. andere rechtsgebieden van toepassing was. Daardoor voelde ik mij niet alleen door Ab maar ook door het team achter Hanze advocaat gesteund. De onderhandelingen zijn voor mij op een bevredigende wijze verlopen en afgerond.

8,0

Anoniem

Score

Bijgestaan door Ab Koolhof inzake een VSO inclusief onderhandelingen door hem met de advocaat van de tegenpartij.

10,0

333 Kootvrouws

Score

Mijn ervaring met Hanze Advocaten is zeer goed bevallen. De medewerkers waren erg geïnteresseerd in hoe het met jou gaat. Verder kreeg ik een gedegen advies van de mogelijkheden die er zijn en wordt ook gevraagd wat je zelf wilt. Ik heb ook gemerkt dat de mensen bij Hanze Advocaten zeer deskundig zijn en kan ik daarom een ieder het kantoor aanraden, mocht je in de toekomst in een arbeidsconflict terecht komen en daarbij hulp nodig hebben.

9,0

Erik

Score

Op professionele en plezierige wijze door Floor Plas geholpen bij de onderhandelingen. Floor heeft een luisterend oor, is vriendelijk, meedenkend en er was een snelle terugkoppeling. Ze is doortastend en heeft een duidelijke communicatie, naar zowel mezelf als werkgever toe.

10,0

J.G. Groote

Score

Wanneer je - zoals ik - in een bizarre situatie van plotseling beëindigen van twaalf jaren vast dienstverband in het onderwijs vol vragen, onzekerheid en ongeloof zit, biedt de hulp van Hanze Advocaat - met grote dank aan meester/mevr. S. van der Meulen - licht aan het einde van een tunnel die zowel aanvoelt als onrechtvaardig maar tegelijkertijd ook verwerkt wordt als een rouwproces. Er werd gecommuniceerd in begrijpelijke taal, geluisterd en in samenspraak een passend maar óók realistisch plan van aanpak opgesteld. Ik gun niemand de situatie waarin je belandt als je de keuze moet maken voor een arbeidsrecht-advocaat echter, mocht ook jij de keuze moeten maken: niet verder zoeken.

9,0

Mikel

Score

-Zeer professioneel -Luisterde goed -Dacht goed mee en verdiepte zich in mijn positie -Maakte zichzelf duidelijk We deden het samen.

10,0

E

Score

Op plezierige en kundige wijze door Ab Koolhof geholpen bij de onderhandelingen met mijn werkgever. Communicatie verliep vlot en prettig.