Hanze advocaat

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

9,0

J.H. Teuben

Score

Betrouwbaar, duidelijk de overeenkomst goed verwoord.

10,0

Jefta

Score

Arno was erg professioneel, zakelijk maar ook menselijk.

10,0

Bennie

Score

Tijdens het eerste gesprek direct een klik. Verder mijn belangen prima behartig en snel gereageerd op mailtjes en vragen.

10,0

Henk

Score

Anouk heft mijn zaak goed en duidelijk afgehandeld.

10,0

Petra

Score

Vond het jammer dat we elkaar niet live gesproken hebben en dat Anjo, door omstandigheden, met enige achterstand aan mijn dossier begon. Het is wat het is, vrindelijke man en ik zou jullie zeker aanraden bij anderen.

10,0

Joke

Score

Na wisseling advocaat naar Annelies ben ik uitstekend geadviseerd en ontzorgd in de afronding van mijn arbeidscontract. De manier van ondersteunen heeft zelfs als bij-effect gehad dat ik zekerder kon staan in een sollicitatieprocedure, met een aanstelling tot gevolg. Ik heb mijn waardering kracht bijgezet door een boeket bloemen voor Annelies te bezorgen. Ook eerlijk om het volgende aan te geven: De collega-jurist die me aanvankelijk zou helpen, de naam is me zelfs ontschoten, heeft me erg teleurgesteld. Hij was niet goed voorbereid en heeft me op een kwetsbaar moment met niet passende adviezen onterecht extra onzeker gemaakt. De overdracht van mijn dossier naar Annelies was een verstandige actie van Hanze advocaten.

9,0

GJ

Score

William is gedreven in het behalen van het beste eindresultaat. Hij adviseert op basis van realistische gronden. William communiceert makkelijk en tijdig en komt afspraken na. In een zware case ben ik dan ook heel goed geholpen door hem.

10,0

jippe

Score

vanaf het moment dat het eerste gesprek met Ilona had plaats gevonden ben ik uitstekend en netjes geholpen

10,0

Natasja

Score

Voor het eerst in mijn leven gebruik moeten maken van een arbeidsrecht-advocaat en meteen de juiste gevonden. Bij aanvang zijn de mogelijke scenario’s en de consequenties duidelijk verteld, iedere stap werd goed gecommuniceerd, waar nodig, werd gestuurd en alles met begrip en vriendelijkheid.

9,0

Peter

Score

Met de betreffende advocaat heb ik één face-to-face gesprek gehad Zwolle. De verdere communicatie was telefonische en per mail, dit geheel volgens de werkwijze van Hanze Advocaat. Veel begrip van de advocaat ervaren. Een duidelijke uitleg van de juridische stukken en terminologie. Met een taaie, inmiddels, ex-werkgever een goed resultaat bereikt.