Hanze advocaat

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

8,0

J.H.

Score

Goed en professioneel geheel als ruim voldoende ervaren.

10,0

Nienke

Score

Begeleide het ontslag traject met empathie en vond de juiste tegenstrijdig heden, had goed verweer. ('t.o.werkgever)

10,0

jh vd Linden

Score

Wij zijn zeer tevreden met de hulp die we hebben gekregen, ook het contact , zowel telefoninsch en/of mail was prima, correct , zorgvuldig en zeer vlugge reacties over en weer. Heel erg bedankt.. zonder hulp van Mw I. Bennink was het voor ons een niet haalbare kwestie/zaak geworden.

9,0

Erna

Score

Ik ben heel snel, accuraat en zakelijk geholpen.

10,0

Patrick Albers

Score

Sharon heeft mij zeer goed geholpen in een lastige juridische strijd, waarbij zij altijd feitelijk en kalm naar de zaak is blijven kijken. En omdat er vaak emoties bij komen kijken, is dit belangrijk en wat je van een goede advocaat mag verwachten.

9,0

Marcel

Score

Hanze advocaat heeft alle benodigde specialistische juridische kennis in huis om klanten te goed te ondersteunen. De persoonlijke contacten waren zeer plezierig. Het advies was zeer effectief.

9,0

Ron

Score

gaat veel tijd in zitten koffie kan beter

8,0

Tineke

Score

Vanwege een ultimatum gesteld door de advocaat van mijn werkgever, had ik snel hulp nodig. Mijn noodkreet werd snel opgepakt door William Seijbel. De vaststellingsovereenkomst die mijn werkgever (opnieuw) aanbood, was naar mijn idee niet voldoende. William heeft de correspondentie die al gevoerd was bekeken en beoordeeld. Op aandringen van mijn kant heeft hij toch nog een paar dingen bij de tegenpartij gedaan gekregen. Voor mijn gevoel heb ik uiteindelijk toch zelf nog voor mijn zaak moeten "vechten", ik had verwacht dat een advocaat dat uit zich zelf zou doen. Gelukkig hebben wij steeds prettig contact en overleg gehad en het gaat uiteindelijk om het eindresultaat. De zaak is door William snel opgepakt en hij heeft het ook tot een snel en goed einde weten te brengen. Ik ben tevreden!

9,0

Aaltje Eva

Score

Goede samenwerking en ondersteuning. Vakkundig. Bereikbaarheid kan beter.

10,0

philia de Vries

Score

Er is naar mijn inzich 'betrokken en zakelijk gehandeld' naar beide partijen, waardoor het ontslag tot een goed einde gebracht is. Hartelijke dank aan zowel William Seijbel als het kantoor met Ellen Peterson.