Hanze advocaat

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Reinout

Score

Ilona heeft mij heel goed en duidelijk advies gegeven in een vrij kort tijdsbestek (wat ook veel heeft opgeleverd). Heldere en prettige communicatie en ruimte voor vervolgvragen.

10,0

Martijn

Score

In een onzekere tijd was het heel fijn om Floortje aan mijn zijde te hebben. De emoties werden door haar vertaald in een goed doortimmerd voorstel en zij heeft mijn belangen heel goed behartigd. Dank voor alle goede zorgen!!!

10,0

Eduard

Score

Zeer goed contact met het Hanze Advocaten Team. Heel goede samenwerking en betrokkenheid. Doelstelling bereikt. Mijn dank hiervoor.

10,0

Henk Bos

Score

Ik ben zeer goed geholpen eerst door Ilona Benink die de zaak door gaf aan Sharon Looden die steeds berijdbaar voor mij was en nog steeds .en heeft goed kennis van zaken. Zij heeft mij er door gesleept en met een goed resultaat Ik ben haar dankbaar voor haar werk .

10,0

Mariken

Score

Professioneel, betrokken en dienstbaar. Goed leesbaar advies gekregen en prettig telefonisch contact gehad.

7,0

René Nuchelmans

Score

Uitkomst is zeker naar tevredenheid. Deskundigheid is meer dan goed.Wel mag er meer tussentijds overleg plaatsvinden met cliënt. Ook reactietijd op tegenpartij kan sneller.

10,0

Marinus

Score

Super goede ervaring. Snel en goed contact. Mee denkend Ook zijn ze echt heel menselijk. Ben super blij dat ik zo snel bij Hanze advocaten Terecht Kon.

10,0

Anita

Score

Ik ben heel prettig en goed geholpen. William nam goed de regie in het proces en heeft een voor mij zeer acceptabel resultaat behaald. Naast het opkomen voor mijn belangen richting werkgever besprak hij ook steeds met mij wat reële eisen waren van onze kant. Dit hield me goed bij de les en ik had dit zeker niet alleen gered. Ik heb de zorgvuldigheid in de communicatie erg gewaardeerd, kan met een goed gevoel op het hele proces terug kijken. Zou William zeker aanbevelen.

8,0

Uilke de Vries

Score

Zoals hierboven al kort aangegeven ben ik tevreden over de wijze waarop Sharon mij heeft ondersteund / geholpen Was voor mij moeilijk om een keuze te maken tussen door procederen of het door mij uiteindelijk gekozen accepteren van de vaststellingsovereenkomst. Dan is het goed om gebruik te kunnen maken van een jurist die de ins en outs kent en je hierdoor van de juiste raad en advies kan voorzien.

10,0

Johan

Score

Je hoopt nooit een arbeidsjurist nodig te hebben, maar als je er dan toch een nodig hebt ben je bij Hanze Advocaten op de juiste plaats. Na een meer dan 20-jarig dienstverband moest ik ivm met een aandelenverkoop en bedrijfsverhuizing tot een vaststellingsovereenkomst komen met mijn inmiddels ex-werkgever. Ik kreeg in eerste instantie gezien mijn positie en jarenlange inzet een ronduit belachelijk en respectloos voorstel. Ik nam contact op met Hanze Advocaten en kreeg Ilona Bennink als advocate toegewezen…in één woord een verademing!. Zij had de juiste kennis en expertise in huis was persoonlijk betrokken en stelde je gedurende het gehele traject gerust. Zij voerde de onderhandelingen op de achtergrond met mijn werkgever, waardoor ik mij beter kon focussen op mijn dagelijkse werk en voor mij de psychische druk op de ketel op de werkvloer er wat van afhaalde. Door haar kreeg ik het inzicht dat er ook veel meer mogelijk was dan ik zelf voor mogelijk hield. Wat opviel was de bereikbaarheid. Ilona antwoordde altijd snel op mijn e-mails en was voortdurend telefonisch bereikbaar voor overleg. Als er ontwikkelingen waren bracht ze me direct op de hoogte. Ook op de telefonische afspraken nam ze altijd op de exact afgesproken tijdstippen contact met mij op. Toen de onderhandelingen in een impasse dreigden te geraken, wist ze mij “in toom te houden” en bleef ze zelf kalm en zakelijk. Alhoewel je moet beseffen dat beide partijen water bij de wijn hebben moeten doen, heeft dit toch geresulteerd in een prima vaststellingsovereenkomst met een optimaal resultaat. Ook de nazorg was opvallend, nadien bleef ze contact met mij houden om te bewaken of de werkgever zich wel aan de bepalingen in de overeenkomst hield. Ilona…nogmaals.…bedankt!