Hanze advocaat

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Patrick Albers

Score

Sharon heeft mij zeer goed geholpen in een lastige juridische strijd, waarbij zij altijd feitelijk en kalm naar de zaak is blijven kijken. En omdat er vaak emoties bij komen kijken, is dit belangrijk en wat je van een goede advocaat mag verwachten.

9,0

Marcel

Score

Hanze advocaat heeft alle benodigde specialistische juridische kennis in huis om klanten te goed te ondersteunen. De persoonlijke contacten waren zeer plezierig. Het advies was zeer effectief.

9,0

Ron

Score

gaat veel tijd in zitten koffie kan beter

8,0

Tineke

Score

Vanwege een ultimatum gesteld door de advocaat van mijn werkgever, had ik snel hulp nodig. Mijn noodkreet werd snel opgepakt door William Seijbel. De vaststellingsovereenkomst die mijn werkgever (opnieuw) aanbood, was naar mijn idee niet voldoende. William heeft de correspondentie die al gevoerd was bekeken en beoordeeld. Op aandringen van mijn kant heeft hij toch nog een paar dingen bij de tegenpartij gedaan gekregen. Voor mijn gevoel heb ik uiteindelijk toch zelf nog voor mijn zaak moeten "vechten", ik had verwacht dat een advocaat dat uit zich zelf zou doen. Gelukkig hebben wij steeds prettig contact en overleg gehad en het gaat uiteindelijk om het eindresultaat. De zaak is door William snel opgepakt en hij heeft het ook tot een snel en goed einde weten te brengen. Ik ben tevreden!

9,0

Aaltje Eva

Score

Goede samenwerking en ondersteuning. Vakkundig. Bereikbaarheid kan beter.

10,0

philia de Vries

Score

Er is naar mijn inzich 'betrokken en zakelijk gehandeld' naar beide partijen, waardoor het ontslag tot een goed einde gebracht is. Hartelijke dank aan zowel William Seijbel als het kantoor met Ellen Peterson.

9,0

Roos

Score

Anouk heeft mij uitstekend geholpen in mijn onderhandelingen betreft een vaststellingsovereenkomst met mijn (ex-)werkgever. Ze heeft mij goed meegenomen in de te ondernemen stappen en wat de risico’s waren. Daarbij stond zij ontzettend stevig in haar schoenen tegenover mijn werkgever, daar waar ik zelf niet meer toe in staat was. De reden dat ik geen volle vijf sterren geef is omdat de communicatie vanuit Anouk soms op zich liet wachten. Ik moest er weleens achteraan. Wellicht ook omdat dit uiteindelijk in de kosten zou schelen als ik haar zo min mogelijk zou spreken. Maar ook dit had ze dan kunnen communiceren naar mij. En uiteindelijk heeft de werkgever al mijn juridische kosten betaald (dankzij de onderhandelingen van Anouk) Al met al heb ik voor mijn gevoel een super goede deal gescoord (bijna 3 keer zoveel als wat de werkgever in het eerste aanbod had staan). Nogmaals super bedankt voor de fijne juridische hulp!

8,0

Mark

Score

Positief. Goed eindresultaat.

10,0

Alex

Score

Ik kreeg vrijwel direct een afspraak. Een uur was meer dan genoeg om Hanze Advocaat William Seijbel uit te leggen wat er aan de hand was en wat onze strategie zou worden. Het resultaat was succesvol en boven verwachting.

10,0

Dineke

Score

De juridische begeleiding door Hanze Advocaten (William Seijbel) heeft mij door een lastige periode heen geholpen. Er komen bij onvrijwillig ontslag veel zaken op je af waarbij het heel prettig is wanneer iemand je daar vanuit betrokkenheid en deskundigheid door heen leidt. In de rechtszaak die volgde (en die we hebben gewonnen) kwam hij beslagen ten ijs. Een goede begeleiding in zo'n complex proces is tevens goed voor je zelfvertrouwen.