Hanze advocaat

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

9,0

GJ

Score

William is gedreven in het behalen van het beste eindresultaat. Hij adviseert op basis van realistische gronden. William communiceert makkelijk en tijdig en komt afspraken na. In een zware case ben ik dan ook heel goed geholpen door hem.

10,0

jippe

Score

vanaf het moment dat het eerste gesprek met Ilona had plaats gevonden ben ik uitstekend en netjes geholpen

10,0

Natasja

Score

Voor het eerst in mijn leven gebruik moeten maken van een arbeidsrecht-advocaat en meteen de juiste gevonden. Bij aanvang zijn de mogelijke scenario’s en de consequenties duidelijk verteld, iedere stap werd goed gecommuniceerd, waar nodig, werd gestuurd en alles met begrip en vriendelijkheid.

9,0

Peter

Score

Met de betreffende advocaat heb ik één face-to-face gesprek gehad Zwolle. De verdere communicatie was telefonische en per mail, dit geheel volgens de werkwijze van Hanze Advocaat. Veel begrip van de advocaat ervaren. Een duidelijke uitleg van de juridische stukken en terminologie. Met een taaie, inmiddels, ex-werkgever een goed resultaat bereikt.

10,0

Ferdinand

Score

Uiterst efficiënte en doelgerichte strategie, zeer goede communicatie, we hadden niet beter kunnen wensen.

9,0

Jan

Score

Goede ervaring met Hanze advocaten. Ze luisterden oprecht naar mijn probleem en dit is dan uiteindelijk ook naar alle tevredenheid opgelost.

10,0

Zoë Jonker

Score

Ik had nooit verwacht dat dit mij zou overkomen. En wist zelf ook helemaal niet wat ik allemaal kon verwachten. Ilona heeft mij hier goed in begeleid en het afgrond.

10,0

Roelof Jong

Score

Deskundige aanpak, alle mogelijkheden en keuzes vooraf helder en duidelijk weergegeven. Ik maakte keuzes en jullie vonden de juridische weg om bij het beoogde resultaat te komen. Note: De drukte van alle dag zorgde soms voor een vertraagde reaktie, was voor mij wel eens lastig om in te schatten wat er gaande was,maakte me onzeker.

10,0

Wiebe den Boer

Score

Nadat er al geruime tijd een verschil van mening was tussen mijn werkgever en mij over de, mijns inziens, dalende kwaliteit van het geleverde werk ontaarde dat uiteindelijk in een arbeidsconflict. Om van de luis in de pels af te geraken dacht mijn werkgever er wijs aan te doen om na 20 jaar voor het bedrijf gewerkt te hebben (ooit begonnen bij zijn vader) mij de laan uit te sturen. Ik had dus voor het eerst in mijn leven een advocaat nodig. Door de goede reviews bij Hanze Advocaat terecht gekomen waar William Seijbel mij ging bijstaan. Ik heb William leren kennen als een uitstekend vakman. Zeker in het begin is het erg prettig wanneer je een steun in de rug ervaart. De geruststellende manier van werken en de duidelijke aanpak geven vertrouwen in een goede afloop. Doordat de werkgever geen duidelijke redenen voor ontslag had, geen enkel dossier had opgebouwd en nogal amateuristisch te werk ging werd het een zeer lang proces, dat al met al ca. 9 maanden heeft geduurd. Al die tijd was de begeleiding door William adequaat, serieus wanneer nodig en met humor waar het kon, persoonlijk betrokken en vooral geruststellend. Op zeker moment heeft William mijn werkgever het vuur aan de schenen gelegd. Wanneer de werkgever over jouw advocaat zegt: "Wat een pitbull!" dan weet je dat je de juiste man aan je zijde hebt staan. Uiteindelijk heeft dit geresulteerd in een prima vaststellingsovereenkomst met een optimaal resultaat.

10,0

Remco

Score

Ik kon zeer snel een afspraak maken en het contact daarna verliep snel en soepel. Bij vragen kon ik altijd mailen of bellen. De uitleg was ook duidelijk.