Hanze advocaat

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

9,0

Johan

Score

In een toch vervelende situatie heeft Hanze Advocaat goed de tijd genomen om de situatie te doorgronden en zo tot goed advies gekomen die past bij mijn situatie. Daar je snel het gevoel krijgt dat er druk achter je ontslag staat, geeft de begeleiding je meer rust en helpt Hanze Advocaat om geen overhaaste beslissingen te nemen. Elke vorm van communicatie wordt in goed overleg doorgenomen en nemen de tijd voor je vragen en opmerkingen. Dit resulteert in een uitkomst die past bij jouw situatie en belangen.

10,0

Joshua

Score

Na een slechte vaststellingsovereenkomst te tekenen bij mij werkgever ben ik in contact gekomen met Mariska. Tijdens het intake telefoongesprek heeft ze me ook uitgelegd hoe ik het zou moeten aanpakken als ik geen gebruik zou willen maken van te factureren uren. Waardoor ik geen gevoel kreeg alsof ze elke euro uit de situatie wilde melken. Ik heb gekozen om 5 uur af te nemen wat genoeg was om de hele situatie op te lossen. Hier zaten meerdere gesprekken en concept emails in. Ze was super meedenkend en erg vaardig in haar vakgebied.

8,0

Melanie

Score

Mariska heeft mij goed geholpen en geadviseerd.

10,0

Abas

Score

Ik heb de contact met Ab erg goed ervaren. Vooral het meedenken en het geven van advies. Kortom anderen kunnen leren hoe ze klant en servicegerichtheid moeten toepassen. Bedankt voor deze ervaring en ik hoop dat ik jullie niet meer nodig hebt in de toekomst :).

9,0

Wytze Boonstra

Score

Het contact met Ab Koolhof van Hanze Advocaat voelde vanaf het begin gelijk prettig. Mijn werkgever had na een reorganisatie geen plek meer voor me in de nieuwe organisatie. Ab heeft me veel zorgen uit handen genomen door in onderhandeling te gaan met de werkgever en me duidelijk uit te leggen waar ik recht op had. Alle communicatie tussen Ab en mij verliep in een ontspannen sfeer waarbij hij duidelijk blijk gaf van zijn vakkennis. Uiteindelijk was het resultaat zeer naar tevredenheid. Ik zou Hanze Advocaat en in het bijzonder Ab Koolhof aan een ieder willen aanbevelen voor juridische ondersteuning bij arbeidsconflicten.

10,0

J. Z.

Score

Al tijdens het eerste contact kreeg ik een goede indruk van de expertise en aandacht vanuit Mariska. Mijn situatie werd goed begrepen en ik werd direct gerustgesteld door verschillende tips die ik kreeg. Er werd ruim de tijd genomen om de achtergrond en aanleiding van mijn situatie duidelijk te krijgen en na het eerste gesprek had ik direct een goed beeld van de expertise en professionaliteit van Hanze Advocaat. Gedurende het proces kon ik gemakkelijk, snel en op een laagdrempelige manier in contact blijven, werden vragen snel beantwoord en zodoende kon ik vlot tot een oplossing komen voor mijn situatie. Al met al een hele prettige ervaring gehad met Hanze Advocaat en raad deze partij dan ook van harte aan. Bedankt nogmaals!

10,0

R. Snip

Score

In een zeer open eerste gesprek met de advocaat zijn alle voor- en nadelen besproken. Daarbij zijn geen gouden bergen beloofd maar is er wel realistisch gekeken naar de mogelijkheden. Na dit overleg is de zaak in gang gezet en is er in record tempo succes geboekt, waarvoor wij uitermate dankbaar zijn. Met name het persoonlijke contact heeft ons blij verrast, dit gaf ons het gevoel "onze" advocaat al jaren lang te kennen. Dank je wel dat je ons hebt bijgestaan.

8,0

Joris

Score

Er waren korte lijntjes, duidelijke communicatie en een professionele aanpak. Vooral het eerste vrijblijvende gesprek was prettig en gaf veel vertrouwen in Mariska Broeders als advocate.

10,0

Anoniem

Score

Ik ben door Mariska Broeders top geholpen; Ze heeft mijn zaak gelijk opgepakt, goede voorlichting, denkt mee, reageert snel op elke briefwisseling. Het contact met mijn werkgever was ronduit slecht. Door haar inzet en bemiddeling is het contact met mij en mijn werkgever goed verlopen, en heb ik een redelijke transitievergoeding gekregen. Dank!!

8,0

Raymond

Score

Er zat een behoorlijke druk op een goede afronding. Mariska was erg behulpzaam en heeft meegedacht in de mogelijkheden. Ik vond het erg prettig dat ze nog even checkte of ik alles begreep en of ik nog vragen had. Ook aan het begin van de avond.