Hanze advocaat

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Sjoerd

Score

Ik ben positief verrast door het feit dat Ab er zo boven op zat en ik het echt het gevoel had dat hij voor jou in de bres sprong. Soms met een beetje durf, maar achteraf heeft dat heel goed uitgepakt. Van harte aanbevolen!

10,0

JM

Score

Zeer goed geholpen!! Zeker een aanrader!!

9,0

Bob

Score

Realistisch en goed

10,0

IMP

Score

Het hele proces van het arbeidsconflict tot aan het VSO heeft bij mij 3mnd geduurd. Ab Koolhof was de advocaat waar ik mee mocht samenwerken. Gedurende het eerste deel van het proces was Ab altijd adviserend en coachend voor mij beschikbaar. Toen het er echt op aankwam en het traject van het VSO begon kwam Ab met een vlijmscherp verweer waarin hij precies de de vinger wist te leggen op de gemaakte fouten van de tegenpartij. Deze partij kon niet anders doen dan ingaan op onze tegenvoorstel. Hoewel ik terugkijk op een zeer vervelende periode met mijn werkgever heeft het dankzij de deskundige afhandeling van Ab voor mij zeer goed uitgepakt. Ik ben Ab echt heel dankbaar!

9,0

Rolf Krikken

Score

Mariska Broeders heeft mij zeer goed juridisch advies gegeven over mijn vaststellingsovereenkomst. Daarnaast was zij altijd bereikbaar voor vragen en tips. Ik zal haar zeker aanbevelen.

10,0

Ferry

Score

Mijn werkgever besloot na 15 jaar dat het beter was om ons eigen weg in te slaan. Zo iets komt natuurlijk altijd onverwacht en het overdonderd je. Wat nu? Hoe verder? Uiteindelijk kwam ik terecht bij Hanze Advocaten te Zwolle en kreeg ik mevrouw Mariska Broeders toegewezen om mijn dossier te behandelen. Mevrouw is zeer deskundig betrokken en ze luisterd ook echt naar haar cliƫnten. Van A tot Z heeft ze alles in goede banen geleid en uiteindelijk heeft het er toe geleid dat werknemer en werkgever met een zeer tevreden gevoel afscheid kunnen nemen van elkaar en het dossier gesloten kan worden. Ga met een zeer tevreden gevoel de toekomst tegemoet en dat allemaal dankzij mevrouw Broeders en haar team van zeer deskundige collega's. Ik beveel Hanze Advocaten ten zeerste aan en wens jullie allemaal een geweldig gezond en succesvol 2022 toe. Met vriendelijke groet Ferry.

10,0

Charlotte

Score

Zeer goede ervaring, duidelijk en zeer kundig. Aan te raden!

9,0

Claire

Score

Ab is een goede en deskundige advocaat met ontzettend veel kennis van arbeidsrecht. De persoonlijke begeleiding daarin was voor mij ontzettend fijn. Ab staat altijd klaar voor zijn cliƫnten. Het resultaat van de onderhandelingen mag er ook zeker zijn dus ontzettend blij dat ik van zijn diensten gebruik heb gemaakt. Nogmaals bedankt Ab!

10,0

Martin

Score

Na het eerste gesprek had ik direct een goed gevoel bij Hanze Advocaten. De betrokkenheid en het meedenken in de beste uitkomst maken een toch al spannend en onzeker traject een stuk comfortabeler. Na ieder gesprek voelde ik me weer een stuk beter over de situatie. Al met al ben ik uiterst tevreden over de deskundigheid en de uitkomst.

9,0

Sam

Score

Professionele en prettige ondersteuning tijdens vso onderhandelingen door Ab Koolhof. Hij toonde begrip voor mijn situatie, bood een luisterend oor en is vriendelijk en meelevend. Ook schuwde hij niet om collega's van het kantoor te consulteren op de momenten dat er expertise m.b.t. andere rechtsgebieden van toepassing was. Daardoor voelde ik mij niet alleen door Ab maar ook door het team achter Hanze advocaat gesteund. De onderhandelingen zijn voor mij op een bevredigende wijze verlopen en afgerond.