Hanze advocaat

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Evelien

Score

Voor iemand die nog nooit in een juridische kwestie is beland. Heeft Hanze advocaten mij heel goed bijgestaan. Mariska Broeders heeft deze zware periode voor mij een stuk lichter gemaakt met duidelijke communicatie waardoor ik nu weer verder kan met mijn toekomst. Ik ben haar dan ook zeer dankbaar voor de uitkomst.

10,0

Thijs

Score

Mariska heeft mij erg goed geholpen en mij juist geadviseerd. In al haar schrijven richting de advocaat van mijn werkgever was zij erg goed in het juist verwoorden van de situatie. Krachtig, maar ook gevoelig in haar woorden. Door haar hulp ben ik er goed uitgekomen met mijn werkgever.

10,0

Marcel

Score

Door de grondige juridische kennis, ruime ervaring in zowel werkgever als werknemer belangenbehartiging en de warme menselijke houding werd de voor mij als zeer heftige ervaren periode dragelijk. De advocaat schakelde snel, had duidelijke visie en liet mij de route bepalen waarbij grondig advies en afwegingen aan mij werden meegegeven.

10,0

martina

Score

Anjo kwam op mij over als een deskundig persoon met veel ervaring op dit gebied. Veel gecommuniceerd via e-mail wat ook prima was voor mij. Vragen van mijn kant uit over zaken die voor mij niet helder waren zijn duidelijk en snel beantwoord.

10,0

Lars

Score

Wegens een reorganisatie bij mijn werkgevers en het ontvangen van een VSO, had ik de hulp ingeroepen van Hanze advocaten. Na een prettige intake bij Ilona nam Ab contact met mij op. Ab heeft zakelijk maar absoluut met oog voor mij als persoon een analyse gedaan van de situatie. Dat in combinatie met de ingezonden stukken vanuit mijn werkgever zorgde voor een tegenvoorstel. Wat ik erg prettig vond, was de wijze waarop Ab mij meenam in de processen, de stappen die we zouden nemen en vervolgens geruststelde, het blijft toch spannend zo’n procedure. Ook kreeg ik een duidelijke indicatie van de kosten hetgeen ook niet geheel onbelangrijk is. De onderhandelingen heeft hij helemaal met succes uit handen genomen want ik ben met mijn werkgever op een goede wijze tot een overeenkomst gekomen. ABsoluut een aanrader om Hanze advocaten in te schakelen bij een juridische hulp behoefte. Ook middels deze feedback, dank voor je hulp Ab!

10,0

Ghulam

Score

Meneer Koolhof heeft me goed en snel geholpen in het beëindigen van mij arbeidsovereenkomst met me werkgever.

10,0

Richard

Score

Ten tijde van mijn arbeidsconflict met mijn nu ex werkgever, contact gezocht met Hanze advocaat gezocht. Erg prettig contact en ook kundig advies en begeleiding. De te versturen brieven werden telkens aangeboden ter beoordeling, eigenlijk was dat niet nodig want het klopte steeds. Mr. Floor Plas-Velema, wist ook de aangeboden regelingen erg te verbeteren en uit te breiden. Kortom ik ben erg tevreden en bij een arbeidsconflict, advieseer ik neem cotact op met Hanze advocaat

10,0

Anoniem

Score

Ik ben tijdens een vervelende periode geadviseerd door Annelies Baas over het te volgen traject. Annelies is iemand die goed luistert, snel de kern van het verhaal begrijpt en de zwakke plekken van de tegenpartij prima in kaart weet te brengen. Daarnaast kijkt ze ook met zorg naar de gesteldheid van de cliënt, wat ook niet onbelangrijk is. Al met al zijn we na een periode van een maand of 2 gekomen tot een resultaat waarbij ik weer verder kan en kijk ik met een tevreden blik achterom. Zoals ik eerder zei tegen Annelies; mocht ik ooit weer in een situatie als dit terecht komen, dan kom ik graag weer bij jou!

9,0

Arnoud

Score

Hanze Advocaat heeft erg goed geholpen tijdens een conflict met mijn werkgever dat al maanden sleepte. Goede afspraken, duidelijke communicatie en erg goed bereikbaar (zelfs tijdens vakanties) hebben enorm geholpen om te ontzorgen. Omdat Hanze de volledige zakelijke afhandeling voor zijn rekening nam (maar me tegelijkertijd volledig op de hoogte hield en constant overlegde), kon ik me richten op het afsluiten van de samenwerking met mijn voormalige werkgever die meer dan 11 jaar duurde. Daarnaast werd goed aangevoeld hoe ver men in de onderhandeling kon gaan, waardoor het hele proces snel afgewikkeld kon worden. Ik ga er niet vanuit, maar bij een volgend conflict zal ik ze zeker weer benaderen. Een aanrader!

9,0

Bernard

Score

Erwin Zondervan heeft mij prima geholpen bij het beoordelen van mijn vaststellingsovereenkomst in het kader van mijn ontslag vanwege reorganisatie. Ik ben zeer tevreden met het uiteindelijke resultaat.