Hanze advocaat

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

9,0

Barbara

Score

Ik ben bijgestaan door Ilona in de onderhandelingen m.b.t. mijn ontslag. Ilona was altijd goed voorbereid, betrokken bij mijn situatie en dacht goed met mij mee. We hebben uitgebreid in kaart gebracht wat mijn wensen zijn en ze hield mij tussentijds steeds op de hoogte van de vorderingen. Ze pakt door en communiceert heel prettig. In haar vakantie ben ik ook prettig geholpen door haar collega. Kortom: ik ben heel blij dat ik voor Hanze advocaten heb gekozen! Dank voor al je hulp, Ilona!

8,0

Hans

Score

Mijn VSO goed beoordeeld op ww vriendelijkheid en nog wat overige tips gegeven om de onderhandelen.

9,0

Arjan

Score

ontzorging in een moeizaam proces

9,0

Hilde

Score

Ik ben zeer tevreden over de begeleiding van de advocaat. Er werd snel op mijn vragen gereageerd en ik kreeg een helder advies.

9,0

Ronnie Klaver

Score

Het was fijn communiceren met William en de afhandeling verliep vlot en goed. Hij was goed bereikbaar of belde snel terug. Hij hield mij goed op de hoogte met voldoende informatie.

9,0

ed

Score

Hulpzame en goede adviezen van Sharon Looden gehad.

8,0

Franc Stokkel

Score

Met volharding zette Sharon Looden zich voor mij in en is dan ook goed bevallen. Werd niet van de wijs gebracht door toch wel vervelende houding van de tegenpartij.

9,0

Stephan

Score

Fijn gesprek gehad en zeer duidelijke communicatie. Goed geholpen! Zeer snel gehandeld voor mij.

9,0

R.

Score

In een voor mij hectische tijd heb ik de ondersteuning van Hanze Advocaat als zeer plezierig ervaren. Een baken in de woelige zee.

10,0

Karina

Score

Ilona heeft mij geweldig bijgestaan, professioneel, vriendelijk en snel. Gewoonweg top!!!