Hanze advocaat

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Louise

Score

Ik ben zeer tevreden over het professionele werk van Ilona Bennink. Ik voelde me gehoord en begrepen door haar. Samen hebben we alles per e-mail of telefonisch doorgenomen, dit werkte heel fijn. Zij heeft de onderhandelingen met mijn werkgever gedaan en mij telkens op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Door haar deskundige hulp hebben we het maximale eruit gehaald. Dankjewel!

9,0

Bert

Score

Martijn werkt snel, is kundig, geeft goede tips en denkt mee. Zeer fijne en prettige samenwerking.

8,0

Kees

Score

Prima uitleg en advies in een begrijpelijke taal.

9,0

Margot

Score

Mijn werkgever wilde stoppen met mijn contract en daarvoor had ik juridisch advies nodig. Dat kreeg ik snel en de advocate was erg grondig.

8,0

Kirsten

Score

Het contact is fijn en laagdrempelig. Ik heb een goede VSO kunnen overeenkomen. Precies wat ik gehoopt had.

10,0

Hetty

Score

Nadat de gesprekken met de werkgever minder vriendelijk begonnen te verlopen, was één telefoontje aan Hanze Advocaten voldoende om gerustgesteld en "ontzorgd" te worden. Zeer tevreden over het eindresultaat.

8,0

Pascal Westendorp

Score

.

9,0

JC

Score

Na een geschil met mijn ex-werkgever heb ik via google telefonisch contact opgenomen met diverse advocatenkantoren om advies in te winnen (soort van intake). Ik werd door meerdere advocaten ontmoedigd terwijl ze mijn situatie niet helder in beeld hadden. Uiteindelijk kwam ik bij Hanze advocaat terecht. Na een kort gesprek met de front office medewerker, werd ik doorgezet naar een advocaat die de tijd nam om mijn verhaal aan te horen en mijn kwestie zowel telefonisch als via de mail te bestuderen. Het resultaat is dat ik een advies op maat kreeg, heel fijn! Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening.

10,0

Celine de Bruijn

Score

Laagdrempelig contact. Alles vlot en duidelijk uitgelegd, dat ging soms wat snel maar dat vormde geen probleem. Ik had genoeg vertrouwen om het uit handen te geven. Ik ben erg tevreden en zou jullie zeker aanraden aan een ander die hulp nodig heeft.

10,0

Maya de Beer

Score

Ik heb mijn contact met Floor Plas-Velema als zeer prettig ervaren. Behalve dat zij een zeer kundig advocaat is, vind ik haar ook zeer empatisch - iets dat heel welkom is als je te maken hebt met zoiets emotioneels als een ontslagzaak. Zij heeft mijn VSO nauwkeurig gecheckt en nog een aantal belangrijke zaken toegevoegd.