Hanze advocaat

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Lars

Score

Wegens een reorganisatie bij mijn werkgevers en het ontvangen van een VSO, had ik de hulp ingeroepen van Hanze advocaten. Na een prettige intake bij Ilona nam Ab contact met mij op. Ab heeft zakelijk maar absoluut met oog voor mij als persoon een analyse gedaan van de situatie. Dat in combinatie met de ingezonden stukken vanuit mijn werkgever zorgde voor een tegenvoorstel. Wat ik erg prettig vond, was de wijze waarop Ab mij meenam in de processen, de stappen die we zouden nemen en vervolgens geruststelde, het blijft toch spannend zo’n procedure. Ook kreeg ik een duidelijke indicatie van de kosten hetgeen ook niet geheel onbelangrijk is. De onderhandelingen heeft hij helemaal met succes uit handen genomen want ik ben met mijn werkgever op een goede wijze tot een overeenkomst gekomen. ABsoluut een aanrader om Hanze advocaten in te schakelen bij een juridische hulp behoefte. Ook middels deze feedback, dank voor je hulp Ab!

10,0

Ghulam

Score

Meneer Koolhof heeft me goed en snel geholpen in het beëindigen van mij arbeidsovereenkomst met me werkgever.

10,0

Richard

Score

Ten tijde van mijn arbeidsconflict met mijn nu ex werkgever, contact gezocht met Hanze advocaat gezocht. Erg prettig contact en ook kundig advies en begeleiding. De te versturen brieven werden telkens aangeboden ter beoordeling, eigenlijk was dat niet nodig want het klopte steeds. Mr. Floor Plas-Velema, wist ook de aangeboden regelingen erg te verbeteren en uit te breiden. Kortom ik ben erg tevreden en bij een arbeidsconflict, advieseer ik neem cotact op met Hanze advocaat

10,0

Anoniem

Score

Ik ben tijdens een vervelende periode geadviseerd door Annelies Baas over het te volgen traject. Annelies is iemand die goed luistert, snel de kern van het verhaal begrijpt en de zwakke plekken van de tegenpartij prima in kaart weet te brengen. Daarnaast kijkt ze ook met zorg naar de gesteldheid van de cliënt, wat ook niet onbelangrijk is. Al met al zijn we na een periode van een maand of 2 gekomen tot een resultaat waarbij ik weer verder kan en kijk ik met een tevreden blik achterom. Zoals ik eerder zei tegen Annelies; mocht ik ooit weer in een situatie als dit terecht komen, dan kom ik graag weer bij jou!

9,0

Arnoud

Score

Hanze Advocaat heeft erg goed geholpen tijdens een conflict met mijn werkgever dat al maanden sleepte. Goede afspraken, duidelijke communicatie en erg goed bereikbaar (zelfs tijdens vakanties) hebben enorm geholpen om te ontzorgen. Omdat Hanze de volledige zakelijke afhandeling voor zijn rekening nam (maar me tegelijkertijd volledig op de hoogte hield en constant overlegde), kon ik me richten op het afsluiten van de samenwerking met mijn voormalige werkgever die meer dan 11 jaar duurde. Daarnaast werd goed aangevoeld hoe ver men in de onderhandeling kon gaan, waardoor het hele proces snel afgewikkeld kon worden. Ik ga er niet vanuit, maar bij een volgend conflict zal ik ze zeker weer benaderen. Een aanrader!

9,0

Bernard

Score

Erwin Zondervan heeft mij prima geholpen bij het beoordelen van mijn vaststellingsovereenkomst in het kader van mijn ontslag vanwege reorganisatie. Ik ben zeer tevreden met het uiteindelijke resultaat.

10,0

Annemarie

Score

Goed advies gekregen en heel makkelijk benaderbaar.

8,0

Victor

Score

De advocaat van Hanze Advocaat heeft me begeleid in het proces naar een VSO. Ondanks dat het proces voor mij uitdagend was, is de uitkomst in orde. Ik heb vrede met de uitkomst. De advocaat zelf heeft me goed begeleid, hoewel de snelheid van het oplopen van de uren ondersteuning me wel verbaasd heeft, dit heb ik echter niet gedeeld met de advocaat.

10,0

Johan Oppenhuizen

Score

Naar aanleiding van mijn vraag voor ondersteuning is er snel geschakeld. Advies was duidelijk en afhandeling correct.

10,0

Aylin

Score

Ik zat er echt doorheen maar door Ab zijn luisterend oor, hij neemt echt de tijd voor je, voelde ik me zoveel sterker dan ik was. Zijn persoonlijke benadering, zijn kunde en zijn positiviteit hebben me er doorheen geholpen! Erg vakbekwaam maar zijn mensen mens zijn maakt hem bijzonder! Dank je wel Ab!