Hanze advocaat

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

8,0

Anoniem

Score

Bijgestaan door Ab Koolhof inzake een VSO inclusief onderhandelingen door hem met de advocaat van de tegenpartij.

10,0

333 Kootvrouws

Score

Mijn ervaring met Hanze Advocaten is zeer goed bevallen. De medewerkers waren erg geïnteresseerd in hoe het met jou gaat. Verder kreeg ik een gedegen advies van de mogelijkheden die er zijn en wordt ook gevraagd wat je zelf wilt. Ik heb ook gemerkt dat de mensen bij Hanze Advocaten zeer deskundig zijn en kan ik daarom een ieder het kantoor aanraden, mocht je in de toekomst in een arbeidsconflict terecht komen en daarbij hulp nodig hebben.

9,0

Erik

Score

Op professionele en plezierige wijze door Floor Plas geholpen bij de onderhandelingen. Floor heeft een luisterend oor, is vriendelijk, meedenkend en er was een snelle terugkoppeling. Ze is doortastend en heeft een duidelijke communicatie, naar zowel mezelf als werkgever toe.

10,0

J.G. Groote

Score

Wanneer je - zoals ik - in een bizarre situatie van plotseling beëindigen van twaalf jaren vast dienstverband in het onderwijs vol vragen, onzekerheid en ongeloof zit, biedt de hulp van Hanze Advocaat - met grote dank aan meester/mevr. S. van der Meulen - licht aan het einde van een tunnel die zowel aanvoelt als onrechtvaardig maar tegelijkertijd ook verwerkt wordt als een rouwproces. Er werd gecommuniceerd in begrijpelijke taal, geluisterd en in samenspraak een passend maar óók realistisch plan van aanpak opgesteld. Ik gun niemand de situatie waarin je belandt als je de keuze moet maken voor een arbeidsrecht-advocaat echter, mocht ook jij de keuze moeten maken: niet verder zoeken.

9,0

Mikel

Score

-Zeer professioneel -Luisterde goed -Dacht goed mee en verdiepte zich in mijn positie -Maakte zichzelf duidelijk We deden het samen.

10,0

E

Score

Op plezierige en kundige wijze door Ab Koolhof geholpen bij de onderhandelingen met mijn werkgever. Communicatie verliep vlot en prettig.

10,0

Arturo

Score

professioneel, aanbevelen zeker!

9,0

anoniem

Score

Een goede, betrouwbare en fijne ondersteuning in een onzekere en voor mij lastige periode! Mariska was vanaf het eerste moment betrokken, dit voelde erg vertrouwd, heel vriendelijk en meedenkend. Absoluut een aanrader!!

9,0

Ernest

Score

Het is altijd even zoeken in proces waar je zoekt naar vertrouwen voordat je opdracht plaatst en voordat die opdracht al zou kunnen lopen in hoofd van jullie Dat ging prettig evenals latere afstemming en advies

10,0

anoniem

Score

Ik zou Hanze advocaat zeker aanraden. Zelf ben ik zeer kundig geholpen door mevr. Broerders. Zij was goed bereikbaar, betrokken en gaf een heldere uitleg over alles. Niet onbelangrijk heeft zij er voor mij het best mogelijke resultaat eruit gehaald. Zij heeft ervoor gezorgd dat ik tijdens het gehele traject zo min mogelijk zorgen had, wat niet geheel onbelangrijk is.