Van Wassenaer Wytema Letselschade Advocaten & Mediation

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

M

Score

Uitstekende begeleiding door Evert Wytema gedurende meerdere jaren. Persoonlijk, betrokken en goede juridische begeleiding. Door gebruik te maken van hun goede netwerk komen ze aan de juiste tafels. Dit helpt bij langdurende zaken. Ik ben zeer te spreken over de samenwerking. Er is ruimte voor je eigen ideeen en aanpak. Vorige week hebben we mijn zaak afgesloten met Evert en zijn vrouw met een mooi diner!

10,0

Don

Score

Ik kan niet anders zeggen dan dat de mediation onder "leiding" van Geertruid van Wassenaer een erg goede indruk bij me heeft achtergelaten. Niet alleen omdat de claim in kwestie geregeld is, maar de hele aanpak waarbij Geertruid zich constructief heeft opgesteld zonder dwingend te zijn. Dus voor herhaling vatbaar.

10,0

Ernout van Koten

Score

Nav mijn eigen verkeersongeluk (levensgevaarlijk gewond als racefietser waarbij de dader zonder enige hulp te bieden is doorgereden) in contact gekomen met Van Wassenaer Wytema Letselschade Advocaten. Ik en mijn gezin kregen persoonlijke aandacht. In de eerste phase werd veel energie besteedt om de rol die ik tijdelijk niet kon vervullen te duiden en op te laten vangen. Vanwege een effectieve verstandhouding met de verzekeraar van de dader kon de civiele kant heel goed en snel worden afgehandeld. Naar mijn volle tevredenheid. Hierdoor kon ik mij focussen op fysiek herstel. De grote competentie bij het kantoor op gebied van letselschade zaken werd al snel duidelijk en bleek van cruciaal belang bij de belangrijke stappen in het proces.

10,0

M

Score

Pauline Woudenberg en Sabine Gigengack hebben mij bijgestaan na een auto-ongeluk. De samenwerking kon ik erg waarderen, je merkt dat zij je centraal zetten tijdens het proces en samen met je kijken naar wat nodig is om je leven weer op een rit te krijgen. Ik heb deze hoofdstuk uit mijn leven samen met hun weten af te sluiten en daar ben ik ze erg dankbaar voor. Ik kan Van Wassenaer Wytema Letselschade Advocaten & Mediation dan ook zeker aanbevelen! Verder wens ik jullie al het goeds in de toekomst!

9,0

Bart

Score

Tijdens de bijeenkomst is er op een zeer prettige en kundige manier begeleiding gegeven om tot een oplossing.te geraken.

10,0

lot etty

Score

Uistekende ervaring. Ik had een mail gestuurd met kort het probleem (medisch), wat zeer accuut was. Werd dezelfde dag gebeld door advocaat Clara Tilanus, met duidelijke uitleg over wat er wel en niet mogelijk was. En met voorstellen over hoe dit aan te pakken, ook al was er eigenlijk geen wettelijke mogelijkheid om het juridisch aan te vechten. ze kon wel een brief sturen met dringend verzoek, etcetera. Uiteindelijk niet nodig geweest, maar de ondersteuning was heel fijn. En dan ook nog eens zonder er een nota voor te sturen. Zelfde mail had ik ook aan andere advocaten kantoren gestuurd, maar nauwelijks respons en als al, dan hadden ze een tijd. Kortom, een aanrader!!!

10,0

Jan

Score

Na mijn fietsongeluk toch maar een letselschade advocaat gevraagd of ik recht had op compensatie. Ik ben blij dat ik dit gedaan heb. Het hele traject een fijne praktische en realistische ondersteuning ervaren. De uiteindelijke compensatie viel ook nog enorm mee. Wat heb ik geleerd? Toch altijd vragen of je recht hebt op enige genoegdoening na een ongeluk dat op zich zelf al genoeg energie vraagt om er bovenop te komen.

10,0

Varol

Score

Het duurde lang voordat ik de juiste persoon had gevonden die kon helpen in mijn zaak. Vooral iemand die mij begreep en waar ik een goed gevoel bij had. Voordat ik was overgestapt naar van Wassenaer Wytema Letselschade Advocaten & Mediation bij Josefien Gunnink, had ik al 3 behandelaren gehad die mijn dossier hebben geprobeerd te behandelen. Bij geen behandelaar heb ik de begeleiding en advies gekregen waar ik op had gehoopt. Zo een proces is voor een leek net als ik natuurlijk onduidelijk en is transparantie enorm belangrijk. Ik wilde graag weten wat er gebeurde en wat de vervolg stappen waren van mijn zaak en het proces. Daarnaast wilde ik ook graag op de hoogte gesteld worden van de opties die ik had. Bij Josefien ervaarde ik dat dit vanzelfsprekend was. Van begin tot eind ben ik meegenomen door het gehele proces zonder dat ik hier om hoefde te vragen en werd ik goed maar ook fijn door mijn zaak heen gedragen. Dit door een persoon die mij begreep, met mij mee dacht en die voor mij wilde vechten. Dit gevoel creƫerde vertrouwen waardoor ik zelf totaal niet meer bezig hoefde te zijn met de zaak. Ik kon het volledig in de handen laten rusten van Josefien en mij volledig fixeren op mezelf. Laat de professional maar haar werk doen ik heb haar gevonden dacht ik. Eindelijk weg met alle stress en ik hoor het vanzelf wel wanneer er iets is wat ik moet weten of beslissen. Josefien nam telkens weer de tijd en legde alles rustig uit, besprak de mogelijkheden, vroeg naar mijn wensen, maar het allerbelangrijkste, ze gaf gericht advies. Sterker nog Josefien besprak mijn zaak met haar collega's en gebruikte referentiepunten die aansloten om het te onderbouwen. Ook op momenten dat ik te veel van het goede wilde, maakte Josefien mij wakker. Ik had een slechter uitkomst kunnen hebben terwijl Josefien uren had kunnen maken. Toch adviseerde Josefien oprecht en persoonlijk en alleen dat al was een dikke 10 waard! Voor vragen of contact kun je mijn telefoonnummer vinden bij Josefien.

10,0

Oets

Score

Alles wat nodig is

10,0

Marcel

Score

Uitstekend geholpen. Zeer professioneel en betrokken. Ik kan dit kantoor van harte aanbevelen. De communicatie is duidelijk en to the point en de medewerkers altijd even vriendelijk. Dit kantoor neem alle rompslomp uit handen en dat is heel erg prettig als alle energie hard nodig is voor lichamelijk herstel. Aanrader!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10