Van Wassenaer Wytema Letselschade Advocaten & Mediation

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Nanne van Hoytema

Score

Er is snel gereageerd en de juiste specialisten zijn ingeschakeld

10,0

Louis

Score

kundig en betrokken, maar ook resultaatgericht

10,0

Yara

Score

Ik ben ontzettend goed geholpen door Josefien Gunnink! Ontzetten lief vrouw en super meedenkend, meelevend. Tijdens de zaak heeft ze mij in elk stap meegenomen en legde goed uit wat er op dat moment speelde. Heeft ook super veel moeite gedaan om mijn rechten te beschermen en tot een goed schadevergoeding te komen. Ik zou haar zeker aanbevelen!

10,0

Astrid

Score

constructieve oplossing bereikt in een prettige sfeer

10,0

Bonny

Score

Ik heb het contact als zeer fijn ervaren. Geen vraag was te gek en er kwam altijd een snelle reactie. Mijn letselschadezaak is heel soepel verlopen en is heel snel naar alle tevredenheid afgewikkeld. Ik denk dat geen ander kantoor dit resultaat zo snel had kunnen bereiken. Sprake van een eerlijk advies en het daadwerkelijk behartigen van enkel de belangen van de cliƫnt en niet van de eigen financiƫle belangen door aan te sturen op lange juridische procedures.

9,0

Jacquelien Mos

Score

Zware dag, maar geslaagde mediation.

10,0

Lyndia Douwes

Score

Het was een zware dag maar dat lag niet aan de begeleiding van Geertruid. Haar inlevingsvermogen en betrokkenheid naar alle partijen toe zijn erg prettig. Terwijl er weinig ruimte leek om tot een oplossing te komen is dit uiteindelijk mede dankzij Geertruid toch gebeurd. Haar kennis van en ervaring binnen de letselschadepraktijk zijn van grote toegevoegde waarde. Als geen ander begrijpt zij dat het de toon is die de muziek maakt!

10,0

Paul

Score

Geertruid heeft als mediator een belangrijke bijdrage geleverd bij de totstandkoming van een schikking tussen mij en mijn zorgverlener m.b.t. een conflict dat al 8 jaar speelde. Ik ben tevreden met het bereikte resultaat, en kan nu beginnen afstand te nemen van deze langdurige strijd. Voorafgaand aan de mediation bestond veel frustratie en onbegrip, maar gedurende de mediation is in ieder geval naar elkaar geluisterd, en hopelijk ook geleerd. Ze geeft ruimte om gevoelens te uiten en te delen, en werkt vervolgens naar een resultaat toe, waarbij ze de verantwoordelijkheid om tot een oplossing te komen duidelijk bij beide partijen neerlegt. Ik ben blij met haar bemiddeling.

10,0

Frederike

Score

In staat om partijen op een respectvolle en begripvolle wijze nader tot elkaar te brengen, waardoor bijna als vanzelf er ruimte ontstaat om tot een regeling te komen.

9,0

Petra Oskam

Score

Goed en deskundig

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10