Van Wassenaer Wytema Letselschade Advocaten & Mediation

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Bram Jansen

Score

Mevrouw Van Wassenaar heeft de mediation op prettige en kundige wijze begeleid, waardoor het partijen uiteindelijk gelukt is een langlopende letselschadezaak te regelen.

10,0

Maria

Score

Ik ben een lange periode bijgestaan door Evert Wytema in mijn letselschadezaak. Ondanks dat de aanleiding en situatie verdrietig en naar is heeft Evert veel van de stress rondom een schadezaak kunnen wegnemen. Zijn rust en kalmte is prettig, evenals zijn kordate en duidelijk handelen wanneer de situatie daarom vraagt. Het voelde altijd zo dat we het samen deden, ik voelde me in het hele proces nooit alleen en altijd gezien. Ook het contact met Josefien was erg prettig. De afwikkeling van de zaak inclusief uitkomst ben ik ook erg tevreden over. Al met al zou ik Van Wassenaer Wytema Letselschade Advocaten & Mediation dus van harte aanraden!

10,0

Hieron

Score

De mediator gaf partijen adequaat de gelegenheid begrip voor elkaars standpunten over te brengen. Gaf goed sturing aan het op onderdelen slaan van bruggen, waardoor partijen over oorspronkelijke ingenomen uiteenlopende standpunten heen konden stappen en een regeling bereikt werd, waar beide partijen zich uitstekend in konden vinden. Niet enkel verliep de communicatie met de mediator zowel onderling als in groepsverband heel goed, maar er werd ook creatief meegedacht.

9,0

Marcel

Score

In een letselschade zaak die zich laat kwalificeren als heftig en complex hebben wij de mediation van van Wassenaer Wytema als een lichtpunt ervaren. De resultaatgerichte, professionele maar ook persoonlijke aanpak van mediator Geertruid van Wassenaer en collega Clara Tilanus bleek verhelderend. Ook bij een langdurige en zware case kunnen er zo uiteindelijk stappen voorwaarts gemaakt worden. En dat voelt goed. Bedankt van Wassenaer Wytema!

8,0

Pieter

Score

Er was een duidelijk doel waar naartoe werd gewerkt. Waarbij alle partijen zich gehoord voelden en zich in vertrouwen konden uitspreken.

7,0

John

Score

De start was bijzonder vanwege het feit dat betrokkene en partner niet gevaccineerd waren en inderhaast nog een spoedtest moesten laten afnemen om deel te kunnen nemen. Verder was de aftrap goed maar miste ik tussencontacten. Daarbij was telkens niet duidelijk hoe lang de mediator bij de andere partij zou zijn - wat telkens lang was- wat in mijn ogen ten koste ging van de dynamiek. Uiteindelijk kon daardoor beperkt van gedachten worden gewisseld en kon achteraf niet worden gesproken over de bgk. Uiteindelijk leidde de mediation wel tot resultaat wat zonder meer een positieve uitkomst is. De wijze waarop de mediator communiceerde met partijen en het onderling contact heb ik wel als positief ervaren.

10,0

Françoise

Score

Eerste contact was prettig en het vervolg alleen maar nog beter. Korte lijnen, helder formulerend en regelmatig terugkoppeling. Ze bewaken het proces en reageren tijdig en accuraat. Het belang van de cliënt staat voorop en ook met de cliënt zelf gaan ze zorgvuldig om.

10,0

Justin

Score

Positief, gehoord en voorspoedig.

10,0

El

Score

Ik heb een aantal jaar geleden een ongeval gehad waarbij ik nooit de vergoeding heb gekregen die ik moest krijgen. Na het allang te hebben opgegeven werd ik geattendeerd dat ik nogsteeds een claim zou kunnen indienen bij de verzekeringmaatschappij m.b.v. van Wassenaer Wytema Letselschade advocaten. Dit heb ik dan ook gedaan. Zonder enige moeite vanuit mijn kant heeft Josefien Gunnink mij uitstekend geholpen. Zij hield regelmatig contact en deed ontzettend haar best om te krijgen wat ik verdiende. Adviseerde mij ook over wat volgens haar het beste was en gaf niet op! De resultaat mag er ook wezen, aantal maanden later heb ik mijn schadevergoeding mogen ontvangen. Ik ben ontzettend tevreden. Zeker een aanrader!!

10,0

Sandra

Score

Ik ben ondanks dat mijn letsel niet zichtbaar is, erg correct behandeld. Ik ben ook erg dankbaar dat we hebben volgehouden ook mede door de heer Wytema die in mij altijd is blijven geloven.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10