Van Wassenaer Wytema Letselschade Advocaten & Mediation

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

M

Score

Sabine Gigenack behandelt mijn cognitieve klachten waarmee ik kamp na een auto-ongeluk. Mede door haar heb ik nu weer het overzicht in mijn leven terug, een doel waar ik weer naartoe kan werken en het belangrijkste is dat ik weer positief in het leven sta.

9,0

Bart

Score

Zeer goede begeleiding naar een oplossing in een gecompliceerde zaak.

9,0

a van der weidjen, advocaat

Score

Deze mediator ken ik als letselschade-advocaat, hetgeen voor de mediation betekent dat zij weet waarover zij praat. Zij was goed ingelezen en had een helder beeld van de problematiek en de standpunten van partijen.

10,0

Andre

Score

Goed gestuurd, goed geregeld.

9,0

Annet

Score

Goede sturing. Geertruid is een fijn person om mee in gesprek te zijn. Luistert goed. Weegt zeer goed de belangen van beide partijen. Kijkt echt met objectieve blik naar het probleem. Fijn ook dat er een oplossing gekomen is.

10,0

Emma

Score

Clara was vanaf de eerste kennismaken zeer betrokken, toonde begrip en empathie. Daarna heeft zij heel kundig haar werk verricht. Ze heeft mij goed en duidelijk uitgelegd wat de mogelijkheden waren en heeft gedurende het hele proces voor mij daarvoor “gestreden”. Dankzij haar vastberadenheid en deskundigheid is het eindresultaat naar ieder zij tevredenheid afgerond. Nogmaals bedankt Clara.

10,0

Rudmer

Score

Daadkrachtig en prettig in de omgang. Zoekt en vindt de juiste balans

9,0

Chris van Dijk

Score

Uitstekende empathische mediation met oog voor de belangen van partijen

10,0

Suze

Score

Sabine heeft mij begeleid tijdens de Cogmed Training naar aanleiding van mijn hersenschudding. Door de hersenschudding kon ik niet (lang) achter een scherm zitten, mijn concentratie was er nauwelijks en ook dingen onthouden vond ik moeilijk. In een intake heeft Sabine mij heel helder uitgelegd wat ik van Cogmed kon verwachten. De intensiteit van de training kon ik aanpassen op waar ik op dat moment stond in mijn herstel. Elke week overlegden we de resultaten, Sabine was enthousiast maar kon ook goed uitleggen waar bijvoorbeeld een dipje mee te maken had. Het was voor mij een mooie start van het herstel. Ik kon weer een uurtje (soms zelfs 2) achter mijn computer werken en voelde weer vertrouwen in mijn geheugen. Ik heb de begeleiding van Sabine als heel prettig ervaren en zou haar zeker aanraden. Ze is warm, rustig, biedt een luisterend oor en denkt mee over mogelijke oplossingen.

9,0

Rolf

Score

Niet ingevuld

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10