Van Wassenaer Wytema Letselschade Advocaten & Mediation

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Martijn

Score

zie boven

10,0

Hieron

Score

Door haar vakbekwaamheid en haar pragmatische en empatische insteek wist zij op een heel natuurlijke wijze partijen te begeleiden in het streven naar en uiteindelijk bereiken van een voor beide partijen goed acceptable regeling.

9,0

Inez

Score

Een fijne setting waarbij op een professionele manier verbinding wordt gemaakt tussen de partijen. Partijen krijgen voldoende tijd om ieders eigen belang/visie neer te zetten.

10,0

Coen de Koning

Score

Geertruid heeft oog voor alle belangen, maar maakt vooral ook ruimte voor oplossingen die partijen niet direct voor ogen stonden. Dit voorkomt ook dat de stellingen niet worden verlaten en partijen zich ingraven.

10,0

Jessica

Score

In het begin stelt mevrouw Van Wassenaar iedereen op het gemak. Tijdens de mediation is er voldoende ruimte voor partijen om apart hun hart te luchten en daarna weer constructief verder te gaan. Mevrouw Van Wassenaar straalt rust en betrouwbaarheid uit. Wanneer nodig geeft zij goed aan wanneer er een grens bereikt is. Ik was zelf geen partij, maar ondersteunde de partijen.

9,0

Anke

Score

Uitstekend.

8,0

Martin

Score

Prima ervaring. Had van te voren niet verwacht dat we dit samen zouden bereiken.

10,0

spronck maarten

Score

Prima

10,0

Sharon

Score

Januari 2020 ben ik aangereden door een auto waardoor ik letselschade op heb gelopen. Via via terecht gekomen bij van Wassenaer Wytema. Clara Tilanus heeft mij bijgestaan in deze zaak en heeft veel stress uit handen genomen zodat ik alle tijd had om mij te richten op mijn herstel. Ze heeft er alles aan gedaan om mij te helpen en dit is maar al te goed gelukt. Na bijna 2 jaar hebben we alles goed afgerond met de tegenpartij en de verzekering. Ben haar en dit kantoor hier heel erg dankbaar voor. Zonder jullie was het heel anders afgelopen. Dank jullie wel voor alles!! Daarom ook 5 sterren voor deze vakmensen

9,0

An

Score

betrokken medewerkers die van aanpakken weten Met een prima resultaat top in zet

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10