Van Wassenaer Wytema Letselschade Advocaten & Mediation

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Eelco

Score

Evert Wytema, Pauline Woudenberg en Sabine Gigengack zijn erg proactieve mensen die gedegen werk afleveren. Evert Wytema heeft erg veel ervaring, veel contact met clienten en levert goed juridisch werk om vaart te zetten in het letselschadeproces. Dit zorgt voor voldoende tegenwicht tegen grote verzekeraars en partijen. Nadat mijn letselschadezaak bij een andere letselschade advocaat na 5jr vast kwam te zitten door het niet betalen van BGK werd ik door een expert gewezen op het feit dat advocaten in de letselschade vrij afwachtend zijn en meer houden van overleg en mediation met verzekeraars. Door het verharde landschap en verzekeraars die alles uit de kast trekken om je te kleineren en af te schepen heb je echter een advocaat nodig die een gedegen dossier opbouwt, actief achter de verzekeraar aanzit en durft te procederen. Deze expert wees mij op het kantoor van Evert Wytema. Voor mij een hele verademing en wereld van verschil want ik had veel meer contact, hij begreep de zaak en begon direct met procederen om de zaak vlot te trekken. Door het kantoor en de medewerkers van VanWW kreeg ik steeds meer het vertrouwen terug in onze rechtstaat en dat ik toch een kans had. Een zaak die eerder door de verzekeraar eenzijdig was afgesloten, werd een juridische strijd waar we uiteindelijk tot een aanzienlijke schadevergoeding gekomen zijn en waar ik het gevoel bij kreeg dat ik eindelijk serieus genomen werd. De succesfactor was hier het kantoor VanWassenaer Wytema die samen met mij een uitgebreid dossier opbouwde en actief de verzekeraar dwong stappen te ondernemen. Als uw advocaat slechts een enkele keer per jaar spreekt, u het gevoel heeft dat de advocaat weinig kan doen of afwachtend is, of denkt dat u ondanks uw sterke zaak geheel machteloos staat, dan moet u contact opnemen met VanWassenaer Wytema. Na nog eens 5jr juridische strijd heb ik onlangs alles met voldoening afgesloten en heb ik de financiƫle middelen om mijn leven op een goede manier voort te zetten.

10,0

Hannah

Score

Na 19 jaar rechtsondersteuning, kan ik in het kort alleen maar zeggen dat ik met grote tevredenheid en positiviteit kan terugkijken op de gehele rit. Betrouwbaar en betrokken in de gehele zaak, met prettige en deskundige hulp. Nogmaals enorm veel dank!

10,0

jan

Score

Je betrokkenheid als een warm deken, vertrouwen, deskundig met inzicht en inzet, ook met deze complexe zaak. Bedankt dat je er voor ons was.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10