Van Wassenaer Wytema Letselschade Advocaten & Mediation

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

9,0

Odette

Score

De hulp van Josefien bij de rechtszaak hebben we als heel prettig ervaren. Haar contact met het OM en de politie hebben zeker het verschil gemaakt. Ze heeft ons super goed geadviseerd en ook onze zoon goed begeleid bij zijn getuige verklaring. Door de heldere uitleg en begeleiding van Josefien en de uitspraak van de rechter hebben wij een positief gevoel overgehouden aan een vervelende situatie.

9,0

Robert en Mandy

Score

Mr. Tilanus is vriendelijk, duidelijk en legt goed uit wat wel kan en wat niet, en waarom. Ze blijft communiceren en gebruikt goede technische middelen (bv om de vergoedingen cf de uitgangspunten van de letselschade raad te duiden). Ze is deskundig. Staat ook open voor suggesties vanuit de klant.

8,0

Ed

Score

Geertruid heeft zich naar beste kunnen ingezet om kwestie op te lossen, wat helaas (nog) niet is gelukt.

8,0

Annemarie

Score

Van Wassenaer communiceert prettig en efficiƫnt. Ze is zeer deskundig in haar vakgebied. Ze schroomt niet om de betrokken partijen een spiegel voor te houden. Een aanbeveling waard.

8,0

Marit

Score

Prettige sfeer en communicatie. Gericht op het oplossen van de zaak. Geeft ook duidelijk aan dat er nog stappen gezet moeten worden en wanneer.

10,0

Thaisa

Score

Ik ben heel tevreden met de professionele hulp en service die ik heb gekregen. Er is boven verwachting gepresteerd, hierdoor raad ik dit bedrijf zeker aan!

10,0

Jeff

Score

Altijd een fijn contact, goed en deskundig geholpen.

8,0

Ingrid

Score

Geertruid van Wassenwaer weet, als de zaak niet tot een oplossing dreigt te komen, altijd weer een mogelijkheid weet te vinden om partijen opnieuw in gesprek te laten gaan.

10,0

Paul Leenders

Score

Empathie en belangenafweging, gecombineerd met de 'zakelijke cijfers' leiden tot een uitkomst waar alle partijen zich in kunnen vinden. Complimenten aan de mediator voor haar inzicht en geduld en het eindeloos pendelen tussen partijen.

10,0

Madelon

Score

Evert Wytema is een uiterst vakkundige advocaat die echt verstand van zaken heeft. In de communicatie is het erg fijn samenwerken. Hij geeft Evert heel duidelijk uitleg over de verloop van het traject en maakt duidelijke afspraken over de verwachtingen naar zijn cliƫnt en de afspraken die hij moet nakomen. Afspraak is afspraak. Echt een aanrader!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10