Van Wassenaer Wytema Letselschade Advocaten & Mediation

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

9,0

Damiaan

Score

Met bemiddeling van mevrouw Van Wassenaer zijn wij eindelijk tot een oplossing gekomen in een langlopende zaak. Waar de wensen en gedachten aanvankelijk ver van elkaar leken te liggen is het toch gelukt een oplossing te vinden die voor alle partijen acceptabel is. Mevrouw Van Wassenaer heeft veel tijd en aandacht besteed aan het creëren van begrip voor elkaars posities. Dat hielp om uiteindelijk over bepaalde verschillen heen te stappen. Daarbij beschikt mevrouw Van Wassenaer over veel ervaring en kennis op het gebied van letselschade. Daardoor kon zij het probleem en de materie goed doorgronden. Daardoor kon zij verschillend scenario's voorleggen en de goede en kwade kansen benoemen. Zij dacht actief mee over oplossingen maar liet het initiatief bij partijen. Dat hielp om uiteindelijk knopen door te hakken.

8,0

Annemarie

Score

Van Wassenaer heeft een efficiënte aanpak. Zij laat goed de ruimte aan alle betrokken partijen, zonder daarbij de daadkracht uit het oog te verliezen. De sfeer is prettig.

10,0

Hélène van Hout

Score

Ik heb de mediation als een zeer constructief proces ervaren.

10,0

Isabelle

Score

Pauline Woudenberg heeft mij de afgelopen jaren bijgestaan in de heropende letselschadezaak. Ik voelde mij eindelijk gesteund na 6,5 jaar, ik had eindelijk een luisterend oor, Pauline was er altijd voor mij! Uiteindelijk heeft Pauline nog het maximale uit de letselschadezaak gehaald en is de zaak afgesloten. Nogmaals heel erg bedankt!

10,0

Judith

Score

Bijna een jaar lang heeft Evert Wytema, als letselschade advocaat, mij bij gestaan. Ik voelde mij al deze maanden gehoord en gesteund. Dankzij zijn inzet is de zaak nu tot een goed einde gebracht.

5,0

Henk van katwijk

Score

mediation is mooi, maar we moeten o zo opletten voor misbruik ban mediation en daardoor inflatie. het moment nadert dat procederen verstandiger is van mediation. dat zou jammer zijn.

10,0

Paul

Score

Prettige sfeer met ruimte voor alle partijen. Mooi om te zien dat zaken die bijna 'klappen' toch nog tot een goed einde kunnen komen. Uitstekende begeleiding in dit proces.

8,0

Michelle

Score

Voor mij was het een prettige, open en eerlijke samenwerking. Er was een open communicatie en er werd realistische informatie verstrekt. Tijdens het proces was er een duidelijk pad uitgestippeld en er werd bijvoorbeeld aan mij uitgelegd vanwege mijn leeftijd en onzekere factoren, om echt de tijd te nemen om e.e.a. goed in kaart te brengen en toe te werken naar een zo duidelijk mogelijke eindsituatie.

10,0

T

Score

Goed geholpen, mooi resultaat (mediation).

10,0

Anneke

Score

Geertruid maakt als Spreker complexe materie behapbaar en haakt toehoorders aan vanuit oprechte betrokkenheid en empathie.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10