Van Wassenaer Wytema Letselschade Advocaten & Mediation

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

8,0

Marloes Faasen

Score

Geertruid legt de procedure goed uit, geeft iedereen gelegenheid om zijn zegje te doen en doet haar best om beide partijen zover te krijgen dat zij bereid zijn water bij de wijn te doen. Zij heeft oog voor de verdrietige kant van de zaak en leeft mee met de patiënt. Het is handig dat zij kennis heeft van letselschaderegeling.

10,0

Nicolien

Score

De mediation die door mw Geertruid van Wassenaer werd begeleid, is naar ieders tevredenheid afgerond. De dossierkennis, de empathie en de toegankelijkheid van Geertruid heeft daar voor een zeer groot deel aan bijgedragen. Ik zou Geertruid zeker aanraden aan andere partijen die een mediator zoeken.

10,0

Michiel

Score

Mijn ervaring met van Wassenaer en Wytema is dat ze constructief en slagvaardig te werk gaan, met oog voor alle partijen, om een zo goed mogelijk resultaat te bereiken die langdurig standhoudt.

10,0

Wail

Score

De heer Wytema heeft mij 8 jaar goed juridisch bijgestaan. Er werd mij alles goed uitgelegd en ik ben naar tevredenheid prima juridisch begeleid.

10,0

Roelof Vlietstra

Score

De afgelopen drie jaar is Pauline Woudenberg mijn belangen behartiger geweest. Ze is een advocaat met daadkrachtige aanpak, weet de juridische wegen goed te bewandelen en heeft een groot netwerk met specialisten om zich heen. Pauline is sensitief, onderhoud het contact goed en heeft voldoende aandacht voor mij als cliënt gehad. Ik heb haar professionele aanpak gewaardeerd en haar advies gevolgd. Ik kan Pauline Woudenberg dan ook van harte aanbevelen.

10,0

Valerie Kesselaar

Score

Geertruid is een betrokken, descundige advocaat. Ik ben blij met hoe ze mijn zaak de afgelopen bijna 4 jaar mij heeft bijgestaan. Ze heeft op verschillende vlakken geholpen om mijn keuzes voor de toekomst te kunnen maken en deze te kunnen realiseren. Ze is eerlijk en geeft goed haar verwachtingen door. De communicatie met Geertruid verloopt zeer fijn en spoedig. Ik ben erg blij met haar en zou haar zeker aanraden aan wie dan ook!

10,0

Fiona

Score

Throughout my dealings with Pauline, I always felt fully supported and nothing was ever too much trouble. The case was of a sensitive nature personally and I was always treated with respect, kindness and full understanding.

10,0

Edith

Score

Bij mijn letselschadezaak stond ik eigenlijk meteen al 2-0 achter. Ik moest leren omgaan met mijn beperkingen én ik had geen verstand van de juridische aspecten waar ik mee te maken kreeg. Ik ben blij dat Geertruid van Wassenaar mij hiermee heeft geholpen. Zij is zeer deskundig en heeft veel ervaring. Maar misschien is voor mij wel het belangrijkste geweest in het hele traject, dat ik me door haar gehoord en gezien voelde. Het verloop van dit traject vroeg om een lange adem. Ik vond het pittig en soms ook echt niet leuk, maar over de afloop ben ik heel tevreden. Dankzij haar inspanningen is mij onder andere een gang naar de rechter bespaard gebleven. Veel dank Geertruid!

10,0

Harold Arandia

Score

I had been living in Amsterdam for almost 8 years when a new job was taking me back to the USA. In my final months I was in terrible collision where a scooter had cut me off in Amsterdam the results of which sent me to the hospital, surgery and months of recovery. My body was in the process of healing , my mind was overwhelmed with the long term consequences of the accident, international move, dealing with the insurance company and police. Geertruid van Wassenaer and her Office were a God send during a very tough time. Very thoughtful, and thorough , her expertise and guidance were tremendous during the whole process. Even when I was in the United States her focus was never distracted from me or my case. She always made sure I was good and took great care ensure my rights and compensation were fought for. I can never thank her and her team enough for their help.

10,0

Rayen

Score

Goed advies, duidelijk en snelle aanpak.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10