Gresnigt van Kippersluis

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Lilian Goes

Score

Met spoed had ik een advocaat nodig en ik kon gelijk dezelfde dag terecht bij advocatenkantoor Gresnigt & van Kippersluis. Mevrouw Luijten heeft me zeer goed bijgestaan in een voor mij belangrijke zaak.

8,0

Anton

Score

Zie boven.

10,0

Sabina Jahangier

Score

Myrthe is een professional die niet alleen haar vak zeer goed verstaat, ze is ook empatisch en begaan. Ze heeft mij bij elke stap van het proces begeleid en geadviseerd maar tevens ook alle ruimte gegeven om mijn eigen beslissingen te nemen. Zij bleek een perfecte match te zijn voor mij en mijn zaak. Ik had me geen beter advocate kunnen wensen. Top!

10,0

Irene

Score

Komt snel tot de kern van de zaak. Hoort haar cliënten écht !

10,0

John

Score

Marten is een gedreven man die er na 4 jaar moeizame strijd er nog altijd vol voor ging. Met zijn ervaring en deskundigheid gaf hij ons goede adviezen. Hij had ook altijd een luisterend oor als wij het even niet meer zagen zitten. Marten deed altijd alles in overleg met ons en wanneer wij er anders over dachten werd er op een goede manier over gediscussieerd en kwamen we altijd tot een oplossing. Samen werken met de cliënt staat bij dit kantoor hoog in het vaandel.

10,0

A. Ayachi

Score

Alle contact momenten met mevrouw Haas ervaar ik als fijn en prettig. Het resultaat is zoals gehoopt en de communicatie daarover verliep soepel en netjes. Mevrouw Haas doet haar werk zeer professioneel.

10,0

Angela

Score

Meedenken ,behulpzame vriendelijk service

10,0

Gera van den Berg

Score

Met volle overtuiging heb ik dezelfde advocaat gekozen voor een tweede keer. Helaas had ik nog een keer een advocaat nodig, zij heeft mij bij 2 rechtszaken geweldig bijgestaan, ik ben en was super blij met haar. Zij heeft haar uiterste best voor mij gedaan en heeft zich terdege voorbereid zeker voor mijn tweede rechtszaak kon ik altijd bij haar terecht !

10,0

bruce

Score

geweldig

9,0

Samira

Score

Heb wel spijt dat ik niet had geluisterd aan advies van roland .

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10