Gresnigt van Kippersluis

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Serhat

Score

Nadat een aannemer mijn huis niet goed gerenoveerd had en mijn rechtsbijstand verzekeraar mijn zaak helemaal verprutst had heb ik deze advocatenkantoor benaderd of zij mijn zaak konden overnemen. Alle fouten van de rechtsbijstand verzekeraar en de aannemer uitgestippeld en rechtgezet, goed advies gegeven en van te voren eerlijk aangegeven waar ik recht op heb. Samen met mijn advocaat van Gresnigt van Kippersluis de zaak goed en succesvol afgerond ondanks dat de zaak al bijna helemaal verprutst was door mijn rechtsbijstand verzekeraar. Als ik deze kantoor niet benaderd had dan had ik duizenden euro's verlies gehad en had ik de hoop opgegeven in mijn zaak en het laten zitten. Zeer professioneel geholpen de gehele traject en echt het maximale uit hun dienstverlening gehaald om de zaak succesvol af te ronden. Een betere advocaat dan van Gresnigt van Kippersluis had ik niet kunnen vinden.

10,0

Stefano

Score

Maud is een zeer deskundig en betrokken advocaat. Ze werkt heel precies en communiceer punctueel en duidelijk.

8,0

Hans van Schaik

Score

Plezier contact en correcte afwikkeling.

10,0

Bo van der Kuip

Score

Lisanne Colombijn was heel erg behulpzaam en heeft mij meerdere malen erg goed advies gegeven.

10,0

Helma

Score

Uitstekend

9,0

Mieke

Score

Ik vond het erg prettig dat ik mijn advocate goed luisterde en het verhaal / probleem gelijk goed ik kaart bracht. Behalve het aanleveren en controleren van gegevens werd mij veel werk uit handen genomen. Ze bewaakte altijd alle deadlines uitstekend en alle afspraken zijn nagekomen. Ik ben erg tevreden over het verloop van de zaak.

10,0

Marna

Score

Ik heb Marjan als een deskundige eerlijke en betrokken advocaat ervaren. ze had ook oog voor mijn kwetsbaarheid in een zeer emotioneel beladen scheidings- alimentatie procedure. Dat moet een mens ook maar kunnen en een advocaat ook maar willen ;-)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10