Gresnigt van Kippersluis

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Tineke

Score

Super fijn geholpen door Joske Kaljee en Maud Winthagen. Uitstekende betrokkenheid en advies. Heel fijn om ook persoonlijk gehoord te worden.

9,0

Arie van delft

Score

Wij zijn heel tevreden met u hulp met deze zaak.

10,0

Moussa

Score

Ik ben zeer tevreden en zal gvk advocaten zeker aanraden! Alle zaken zijn goed gecommuniceerd en ben ook zeer tevreden met het resultaat.

10,0

Antoinette

Score

Gemoedelijk en ontspannen geregeld. We werden goed op de hoogte gehouden over de voortgang vd scheiding

10,0

Petra

Score

Ondanks de corona ben ik goed en snel geholpen, en is alles van een Leie dakje gegaan

10,0

Mieke

Score

Mw. Winthagen heeft mij met haar adviezen en kennis zeer prettig geholpen. A.g.v. Corona zal het een en ander langer geduurd hebben, maar al met al snelle afwikkeling van zaken.

10,0

Bryan

Score

Uitstekend geholpen door mevr Ozkaya met mijn zaak. Zaak is naar tevredenheid afgerond. Goed en duidelijk advies. Ben zeer tevreden over de werkzaamheden van mevr Ozkaya.

10,0

Jo

Score

Voor kinder alimentatie! Goed geholpen door Joske.

10,0

Debby

Score

Niets is zo vervelend wanneer je met zaken te maken krijgt en kennis van de wet voor nodig hebt terwijl je die kennis, tijd en energie niet hebt. Dan is het zo ontzettend fijn dat je kunt vertrouwen op professionele kennis, iemand die met je meedenkt en ook bereikbaar is. Korte lijntjes zijn fijn, zeker wanneer je niet al te veel nachten wakker wil liggen van een kwestie die dat niet waard, is maar dat toch met je doet. Iedereen heeft vast wel eens een keer in zijn leven hiermee te maken. In Myrthe de Haas hebben wij een fijne advocate gevonden die ons daarbij een degelijke basis heeft gegeven, oog heeft voor menselijkheid en ruimte geeft om eigen beslissingen weloverwogen te nemen.

10,0

Michiel

Score

Zeer positief!!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10