Gresnigt van Kippersluis

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Peter

Score

Ze heeft me advies gegeven bij een scheiding. Dit heeft ze zeer deskundig en accuraat gedaan. Schept snel orde in de chaos en reageert direct op je vragen. Ze is bovendien heel vriendelijk, ik kan haar iedereen aanbevelen.

10,0

Ehtisham

Score

Hele goede service en communicatie. Bij de eerste gesprek gelijk een klik en goed advies gekregen. Na 10 andere kantoren gebeld te hebben ben ik bij Gresnigt& van Kippersluis terecht gekomen. Snelle en vlotte afhandeling van de zaak. Heel erg te spreken over de dames Haas en Kaljee. Zeer tevreden en veel succes in de toekomst!

10,0

Mevr. Mouk

Score

Mevr. Colombijn stond ons goed bij. Ze reageerde altijd bijna direct op mijn vragen of verzoeken. Mevr. Colombijn geeft ook eerlijk advies. Ze kijkt naar wat haalbaar is en neemt in goed overleg actie. Kortom een top advocaat.

7,0

Saskia

Score

Eerlijk advies en tot op bepaalde hoogte is jouw wil wet.

9,0

Marion

Score

Ruimte en belangstelling voor de zachte kanten en daarnaast duidelijk, informatief en adviserend ten aanzien van de harde kanten. Oog voor de persoon en zijn/ haar verhaal waarbij de objectiviteit en deskundigheid continu aanwezig blijft.

9,0

Edwin

Score

Fijne gesprekken, duidelijke informatie verstrekking, heldere uitleg over allerhande zaken en goede begeleiding.

10,0

Mila

Score

Mijn ervaring is als zeer positief te omschrijven. Door Joske Kaljee ben ik zeer professioneel en fijn geholpen. Zij is een persoon met een groot empathisch vermogen, hierdoor voelde ik mij begrepen. Ook werd er goed meegedacht. De communicatie verliep vlekkeloos, goed telefonisch bereikbaar en altijd een snelle reactie via de mail.

10,0

Michael

Score

Mevrouw Tijseling geweldige advocate, die haar vak goed verstaat.

7,0

Reus de

Score

Soms werd ik vergeten door de drukte, Anders was het een 10 geweest!

10,0

John

Score

Een jaar zijn we bezig geweest, maar uiteindelijk hebben we alles tot een succesvol einde weten te brengen. Alles wat GvK heeft aangegeven aan het begin hebben ze waar gemaakt en meer.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10