Gresnigt van Kippersluis

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Margareth

Score

Ik heb het contact met mijn advocaat in de afgelopen jaren als zeer betrokken, prettig en deskundig ervaren. De begeleiding tijdens de scheidingsprocedure was kundig en adequaat. In de jaren daarna uiteindelijk door gedegen en kundig advies is het vermogen naar behoren verdeeld. Zeer betrokken, menselijk en terzake kundig.

10,0

Menso Posthumus

Score

Het moet benadrukt worden dat de medewerkers van GvK mij met mijn zaak zeer goed hebben opgevangen. Ondanks het feit dat de zaak in kwestie redelijk rechttoe-rechtaan was wat betreft het kwaad dat is geschiedt, heb ik ruim de tijd en ruimte gekregen om mijn verhaal te delen en samen een plan van aanpak te ontwikkelen. De communicatie en besprekingen gedurende de zaak waren van het hoogste niveau. Het eindresultaat was ondergeschikt aan het proces. Met zeer veel dankbaarheid en tevredenheid raad ik de services van GvK aan iedereen aan die een kromme waarheid recht wilt zetten.

10,0

Milène

Score

Erg goede ervaringen met de advocaten die mijn zaak succesvol hebben afgerond. Bij elke stap werd ik netjes op de hoogte gehouden en ze hebben alles gegeven om een zo goed mogelijk resultaat te behalen. En dat is 100% gelukt! Bedankt Beyhan en Roland voor alle hulp, deskundigheid en vertrouwen in mij.

8,0

Robbert

Score

Tijdens een uitdagende situatie is het fijn dat Marjan naast haar juridische expertise ook de nodige empathie laat zien. Ze denkt mee om naar praktische oplossingen te werken, vanuit het wetboek en wat past in mijn context.

8,0

Corrie Lamme- Leeuwestein

Score

Myrthe heeft de informatie zich steeds snel eigen gemaakt en kon ons daardoor concreet en deskundig adviseren. Dat is natuurlijk ook de reden waarom je om advies vraagt, maar het is fijn als dat dan ook gebeurt. En dat was niet altijd binnen de 'normale ' kantoortijden. Het hielp ons zeker dat er vanuit een niet emotionele kant naar het dossier werd gekeken. Myrthe is deskundig en gaf daardoor ook adviezen waar we iets mee konden. We zijn blij dat Myrthe ons bijgestaan heeft in deze kwestie, en ondanks dat er geen face to face contact is geweest, hebben we zeker een 'goed' gevoel gehad bij Myrthe.

10,0

Sandra

Score

Wij zijn heel fijn en deskundig geholpen door Myrthe, en hebben ook altijd het gevoel gehad dat ze heel betrokken was.

8,0

Jolanda Lanphen

Score

Het contact met advocaat Marten van Eerten was altijd plezierig. Dossier is adequaat opgepakt en resultaat is waar we op hoopten. Helemaal top.

8,0

Linda

Score

Fijn contact en goed advies gekregen

10,0

Ozan

Score

Mr. Kaljee heeft mij uitstekend bijgestaan in mijn zaak. Ze is empatisch, proactief en zeer deskundig in haar vakgebied. met vriendelijke groet,

7,0

eh boone

Score

prima geholpen en advies gehad zat kort op de zaak , snelle antwoord en wist wie je was als je belde

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10