Gresnigt van Kippersluis

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Yarvell Cathalina

Score

Prettig en positief

10,0

Kelthoum

Score

Wat een een prachtig dame! Een schat van een mens en heel hulpzaam! Altijd bereikbaar en reageert heel snel op mails. Ze leefde met me mee in mijn probleem en voelde mij altijd zo gerustgesteld als ik haar sprak. Ze heeft zoveel gedaan in mijn zaak dat andere advocaten misschien niet konden doen! Ik ben haar zo dankbaar omdat ik van die probleem af ben! Mevrouw Lisanne Colombijn uw bent een topper! Heel professioneel maar ook heel menselijk! Ik wens je zoveel succes in uw carrière!

10,0

Jan

Score

zie hieronder

9,0

A

Score

Zeer goede communicatie, inhoudelijk deskundig, gevoel voor omstandigheden en zakelijk gezien het best haalbare resultaat.

10,0

Milou

Score

Ik heb de samenwerking Marjan als ontzettend prettig ervaren. Ze is iemand die zich echt interesseert in haar cliënt en dat belang voorop stelt. Kortom ik zou Marjan zeker aanbevelen wanneer iemand in mijn omgeving is op zoek is naar een deskundige advocaat.

10,0

sandra hoogendoorn

Score

ik was nog nooit met een advocaat in contact geweest dus wist niet wat ik ervan moest verwachten maar ik ben zo goed geholpen en snapte ook alles wat er verteld werd echt heel fijn

9,0

Cupido

Score

Dhr van Mierlo heeft mij op vlotte en deskundige manier van mijn probleem met een verpachter afgeholpen.

9,0

Demi

Score

Mijn ervaring bij Gresnigt en van Kippersluis is zeer positief. Mijn advocaat was Marjan Tijseling en vanaf het eerste contact voelde ik me op mijn gemak. We hebben kennis gemaakt op het kantoor en verder verliep ons contact telefonisch of per mail, maar dat was voldoende voor mijn zaak. Ze probeerde met me mee te denken en luisterde naar wat ik te zeggen had. Ik voelde me gehoord en gesteund en dat is precies wat ik nodig had. Het ging mij niet om winnen, maar om rechtvaardigheid en ze heeft me geholpen om dat te bereiken.

10,0

J.W. Pasman

Score

zeer goed en deskundig geholpen

10,0

Christina

Score

De samenwerking was geweldig.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10