Gresnigt van Kippersluis

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

9,0

Kato

Score

Tijdens de hele procedure heb ik grote betrokkenheid gevoeld en dat was enorm helpend in een moeilijke periode. Het contact was heel prettig en duidelijk, afspraken waren helder en er werd goed meegedacht op alle vlakken. Van A tot Z ben ik prima begeleid.

10,0

Daphne

Score

In een hele ingewikkelde situatie is dit advocatenkantoor van grote waarde geweest. Ze waren bereikbaar en beschikbaar, betrouwbaar in afspraken, zeer prettig in het contact, en hadden altijd snel een passend antwoord op al mijn juridische vragen waarbij er tevens mee werd gedacht over ‘het totale plaatje’.

10,0

Pieter

Score

Zeer goede ervaring gehad, ik had het idee dat er vaart achter de opdracht zat. En omdat het me lijkt dat sommige opdrachten lastig en langzaam uit te voeren zijn in jullie werk vanwege de bureaucratie, vond ik dat dit erg goed was gegaan met een goed eindresultaat.

10,0

Remy

Score

Wij zijn zeer tevreden op alle vlakken.

10,0

Abdullah

Score

Geen een moment heb ik getwijfeld aan mijn advocaat. Ze weet heel erg goed waarmee ze bezig is, ze is eerlijk, ze is een vechter, ze motiveert ze denkt met je mee!! Ik ben haar erg dankbaar hoe ze mij door het proces heen heeft begeleid. Top werk!! Ik zal dan ook iedereen aanraden om haar als advocaat te nemen! Ik zou zeggen, maak een afspraak en maak kennis met haar!

10,0

Wout

Score

Bijgestaan bij beëindiging van een dienstverband. Duidelijk afspraken gemaakt, goed gecommuniceerd. Te bereiken resultaat met mij besproken en daarop een doelgerichte strategie bepaald. Door argumenten wederpartij daadkrachtig te pareren, uiteindelijke doel ook bereikt. In aanloop tot het betrekken van Gresnigt & van Kippersluis, veel stress ondervonden. Na het intake gesprek met mevrouw Özkaya viel een enorme last van mijn schouders. Met het bereiken van het in het vooruit gestelde doel is een 5-sterrenwaardering zeker op zijn plaats. Chapeau.

10,0

Chris en Chantal

Score

Wij hadden een conflict wat al jaren liep toen wij in contact kwamen met mw. Luijten. Dankzij haar en de bijstand van het kantoor hebben wij ons conflict na al die jaren goed kunnen afsluiten! Dit kantoor raden wij zeker aan als je zoekt naar goede advocaten en bijstand! Echt geweldige service!

10,0

Dirk

Score

Het conflict is geeindigd in een situatie die voor beide partijen acceptabel is. Dit door een deskundige en zeer ervaren begeleiding van onze advocaat. Betrokkenheid in onze zaak was voor ons zeer waardevol.

10,0

Solange Oplacia

Score

Goeie advocaat weet van wanten is ook super intelligent.

9,0

Nelly Baaren

Score

goede ervaring met deskundigheid

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10