Gresnigt van Kippersluis

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Thijmen

Score

Advocaat Ronald Reumkens heeft van het begin tot het eind met ons meegedacht en ons inzicht gegeven in de gekozen strategie. Dat we onze zaak gewonnen hebben helpt natuurlijk bij een uitstekende beoordeling. Los daarvan echter, was zijn werk en strategie niet alleen vakkundig, wijs en slim, maar ook gedaan vanuit een betrokken houding. En een flinke scheut humor maakte het werken met hem een plezier.

10,0

Perpetue Musanganire

Score

Advocaat heeft mijn dossier serieus genomen 3 maanden alles was klaar En ik neb blij van de resultaat! Zoek je een slim en eerlijk advocaat? Bel gauw aan Advocaat Tessa die weet alles rechten voor haar cliënt . Blij en Dank wel

10,0

Chantal

Score

Fantastische ervaring met dit kantoor, niemand wilde mijn zaak aannemen ivm advocaat van onvermogen. Maar dit advocaten kantoor wel!

10,0

Jan-Willem

Score

Zeer goed geholpen bij de echtscheiding.

10,0

B. Minnen

Score

Heeft verstand en snapt onze zaken

8,0

Wendy

Score

Marjan heeft een warme persoonlijkheid en dat merk je in het contact.

10,0

Stephanie

Score

Gedurende drie jaar ben ik door Tessa Luijten bijgestaan. Ik heb de samenwerking met Tessa als zeer prettig ervaren en ik voelde me erg sterk met haar aan mijn zijde. We hebben flink wat hobbels in de weg gehad, maar door haar deskundig advies en optreden is alles uiteindelijk goed gekomen. Ik raad iedereen die een goede, persoonlijke advocaat zoekt dit advocatenbureau aan.

10,0

Adriaan

Score

Advocaat, de heer R. Reumkens, pakt zeer snel de materie op, Weet hoofdzaken van bijzaken te onderscheiden en beschikt omdat hij de materie snel oppakt over een goede dossierkennis. Heeft een rustige uitstraling dat hij uitstraalt op zijn cliënt.

8,0

Hugo Jansen

Score

Nogmaals: heel positief, maar ik had graag de zaak volledig gewonnen. Ik schoot daar zelf tekort qua tijdsinvestering..

10,0

Lesley Etty

Score

In eerste instantie had ik geen verwachtingen echter na mijn intakegesprek met Lisanne Colombijn, ging ik met de volste vertrouwen naar buiten. Nu nog de praktijk...qua communicatie een grote pluim tov het luisteren en schakelen op het juiste moment. Haar werkwijze is wat je als client zou verlangen, dit heeft geresulteerd in een doelgerichte plan van aanpak. Eindresultaat een 10 Ik zal GVK advocaten ieder aanraden. L.M. Etty

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10