EBH Legal

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Luka Peters

Score

Glenn heeft mij perfect geholpen. Beter had ik het mij echt niet kunnen voorstellen!

8,0

Ruud

Score

Erg tevreden over de geleverde diensten.

9,0

Manon

Score

De begeleiding van Myrna van Wijk heb ik als zeer fijn en professioneel ondervonden. Wanneer de emoties hoog opliepen , had zij altijd een luisterend oor, was zij zeer empatisch en wist zij ook goed in te schatten wanneer er vaker en sneller contact gewenst was. Daarnaast was Myrna uitermate goed op de hoogte van mijn zaak en wist zij uit het verleden nog vele details die , nu ook weer, van belang waren. Door haar deskundig advies en combinatie met het menselijke aspect heb ik goede afwegingen kunnen maken en voelde ik mij altijd gesteund en gesterkt door haar. Mocht ik in de toekomst ooit nog gebruik moeten maken van een advocaat (wat ik uiteraard niet hoop), dan weet ik haar zeker te vinden.

9,0

Nicole

Score

Luistert goed en is duidelijk. Licht je goed in van te voren wat zij voor je gaat doen en kan betekenen. Goede en makkelijke communicatie.

10,0

E.D. van Soldt

Score

Mijn dank gaat uit aan M. van Wijk die mij zeer goed geholpen heeft met de financiele zaken, na het uit elkaar gaan tussen mijn vriendin en mij. Mvg Ed

10,0

Kierthie

Score

Ik werk nauw samen met de heer Bosboom, sinds de 1e kennismaking zaten we al op 1 lijn. Dick weet goed de belangen van ons bedrijf te behartigen denkt mee en werkt aan oplossingen. Ik hoop nog heel wat jaren, samen te mogen werken met EBH Legal. Tevens heb ik prive ook gebruik gemaakt van de dienstverlening van EBH legal, waar Paulette Vellekoop mijn zaak heeft behartigd. Dit is zo professioneel geweest, geen verspilde tijd, was kort, krachtig en duidelijk.

10,0

GARY

Score

ik heb ervaring met een paar adviseurs. Ze zijn allemaal erg goed. In het bijzonder dhr. Geelgoed heeft altijd professioinele en efficiƫnte adviezen.

10,0

Bernadette de By- Pinedo

Score

Wij zijn zeer warm ontvangen en voelde ons meteen veilig in een hectische en onzekere tijd. Erg kundige vrouwen en daadkrachtig. Ik voelde dat ik in goede handen was. Vertrouwen in hen, had ik dan ook meteen.

8,0

Sandra van Velden

Score

Ik ben heel blij met de adviezen en de raad die Mr. P. Vellekoop mij heeft gegeven.

9,0

J..

Score

Zeer plezierig geholpen