EBH Legal

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Karmill

Score

Best mogelijke uitkomst!

10,0

Erik De Jong

Score

Mevr. Paulette Vellekoop heeft mijn zeer vakkundig en op een hele prettige menselijke manier bijgestaan in mijn scheiding. Dat heeft geleid tot een meer dan tevreden resultaat.

9,0

Charmaine

Score

Zeer goede advocate. Altijd bereikbaar, reageert direct, zeer benaderbaar en luistert naar wat jouw wensen zijn. Uiteraard met daarbij het beste juridisch advies Ik had het niet beter kunnen treffen.

10,0

Rob

Score

Ik ben geholpen door een enthousiaste en professionele advocaat die vertrouwen schiep. Al met al een zéér positieve ervaring.

10,0

Leyla

Score

Ben goed geholpen

9,0

Bert Uitterhoeve

Score

Ik heb Jörgen leren kennen als een vriendelijke en scherpe jurist. Hij is naast de casus ook geïnteresseerd in de mens er achter. Hij komt snel tot de kern van de zaak; komt afspraken goed na. Formuleert mondeling en schriftelijk goed, helder en begrijpelijk. Komt als pleiter zeer overtuigend over.

10,0

Judith

Score

Goed overleg. Altijd bereikbaar voor overleg, advies. Veel waar voor weinig geld!

10,0

Patrick

Score

Fijn geholpen met juist advies.

9,0

Perry

Score

zeer goed contact en afhandeling van mijn zaak.

10,0

Daniela Ringelbe

Score

Wat een verademing, dit advocatenbureau! De contacten verlopen erg soepel, ze denken mee, hebben een telefoonnummer waar je ze altijd op kan benaderen en zijn erg vriendelijk, flexibel en deskundig. Bedankt voor fijne contacten en tot een volgende keer (hopelijk is dat niet nodig maar je weet het nooit)!