EBH Legal

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Naason

Score

Ik ben goed geholpen

10,0

Naason

Score

Ik ben goed geholpen

10,0

Naason

Score

Ik ben goed geholpen

10,0

Naason

Score

Ik ben goed geholpen

9,0

Nick

Score

Ik ben zeer tevreden over de goede service en het uiteindelijk behaalde resultaat als het in de toekomst nog een keer nodig zou zijn ( ik hoop het persoonlijk van niet) dan zal ik zeker nog een keer contact met jullie opnemen

10,0

LK

Score

In een situatie gekomen waar ik in eerste aanleg geen advocaat had genomen, maar dan ben je eigenlijk kansloos tegen het OM zonder juridische expertise. In hoger beroep gekozen voor juridische bijstand door EBH legal-Nancy Stolk. De communicatie met Nancy is zeer laagdrempelig en geeft je zeer goede adviezen en juridische bijstand, haar pro-actieve no-nonsense instelling is precies wat ik nodig had in deze hoger beroep zaak. Hoger Beroep is dankzij EBH Legal (Nancy) zeer succesvol voor mij verlopen en netjes afgehandeld. Er stond financieel nogal wat op het spel in deze zaak, maar uiteindelijk keurig afgesloten. Mijn dank is dan ook erg groot. PS: Ook de administratie bedankt voor het meedenken en afwikkelen van de financiƫle kant van deze zaak. Ik heb dit als zeer prettig ervaren.

8,0

Nouri

Score

Duidelijke afspraken en flexibel hierin! Goede informatie en meedenken op elke vlak. Myrna van Wijk heeft mijn zaak overgedragen gekregen van een collega en beide fijne samenwerking mee gehad.

10,0

David

Score

Mr. Van Wijk heeft mij zeer goed bijgestaan. Het fijnste van de dienstverlening vind ik dat ik bijna alles via de mail heb kunnen regelen en bezoeken aan kantoor tot een minimum beperkt kunnen worden. Ik word zeer goed begrepen wat de communicatie erg makkelijk maakt.

10,0

Ditta Koning

Score

Heel fijn en deskundig advies gekregen waar we veel profijt van hebben gehad.

10,0

Savanny van gaalen

Score

Mijn ervaring bij jullie was super goed! Ik ben echt zo goed geholpen, en ik heb jullie zeker aanbevolen bij andere. Ik ben jullie heel erg dankbaar voor de goeie communicatie die we hadden en de goeie advies. En sina ook voor de goeie zorgen van alles! Peter sina, heel erg bedankt nogmaals kan het niet vaak genoeg zeggen!