EBH Legal

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

R.

Score

Heel mooi om te ervaren dat er goed geluisterd wordt en professioneel gehandeld wordt, secuur en de puntjes op de i worden gezet.

9,0

D

Score

Helaas raakte ik verzand in een complexe juridische kwestie. Zodoende kwam ik terecht bij Glenn. Hij is uitermate bekwaam, meedenkend in zijn aanpak, schakelt snel en staat altijd voor je klaar. Dankzij zijn oplossingsgerichtheid is de kwestie goed afgerond. Nogmaals bedankt voor al je inspanningen.

10,0

R

Score

De samenkomsten waren erg prettig ondanks de moeilijke situatie. Alles is perfect geregeld met goede en snelle communicatie

10,0

Monique

Score

Ik ben fantastisch geholpen, ik beveel iedereen die een advocaat nodig heeft die bureau aan.

10,0

Peter Stolze

Score

Fijn en deskundig contact en advies

10,0

Ralph Bouwmeester

Score

Bij EBH legal ben fijn behandeld en vakkundig geholpen.

10,0

Juliƫtte en Amy

Score

Wij zochten een advocaat die ons kon adviseren en bijstaan bij een zakelijke huurgeschil. Wat wij al dachten werd bevestigd door de advocaat en gingen samen het proces in. De deskundigheid, snelle en heldere communicatie en een aanpak mentaliteit was perfect. De zaak was in ons voordeel en zijn heel erg dankbaar met de hulp van Stefan.

9,0

N.

Score

De gesprekken werden op een prettige manier gevoerd. ook was er goed en neutraal aandacht voor beide partijen.

10,0

Hans

Score

Voor een arbeidsrechtelijke situatie bij dit kantoor aangeklopt en naar volle tevredenheid bijgestaan.

9,0

Silvia

Score

Beide advocates mw van der Drift en mw de Vries hebben me bijgestaan in een lastige familiezaak, en de uitkomst is een schikking geworden die voor mij en de wederpartij volgens mij gunstig is. In de communicatie werd alles duidelijk en vriendelijk uitgelegd, ik wist goed waar ik aan toe was door deze uitleg. Ze waren ook prima bereikbaar per mail. Ik kan ze beiden aanbevelen, ze hebben me veel werk uit handen genomen.