EBH Legal

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Natalio

Score

Als mediator was zij heel belangijk voor de efficiente afronding van het proces. Dat wegens grond kennis van de wet en snelle reactie op issues.

10,0

Jan

Score

Wij hebben de bijstand van Jörgen Geelhoed in onze procedure tegen de gemeente Pijnacker als zeer deskundig en to-the-point ervaren. Jörgen heeft deze zaak met grote vasthoudendheid tot een voor ons zeer bevredigend einde gebracht.

10,0

Renata Jongeneelen

Score

Ik zal Paulette indien nodig, haar zeker aanraden bij andere.

10,0

Miriam

Score

Mr. Van Wijk is een advocaat die de complexe zaak waarin ik verzeild was geraakt, zeer snel doorgrondde en vlot wist te trekken. Zij zet strategisch de juiste stappen, werkt uiterst zorgvuldig en is daarnaast een empathische persoon bij wie je je op je gemak voelt. Een scherpzinnige advocaat die ik iedereen zou toewensen.

10,0

Jaap

Score

Paulette heeft mij uitstekend begeleid in een zaak. Ze is deskundig, vriendelijk en leidde de zaak bijzonder goed. Het contact was prettig: geen poespas, vriendelijk en duidelijk. En bij vragen ook goed bereikbaar. Een topadvocaat!

9,0

Anne Hulscher

Score

Snelle open reactie op onze vragen en opmerkingen. Lekker spontaan contact en erg laagdrempelig . Goed bijgestaan en vakkundig afgehandeld. super tevreden !

9,0

Jordan

Score

Dank voor de hulp

10,0

Kalf

Score

Via via in contact gekomen met dit kantoor op het juiste moment in contact gekomen wanneer de nood hoog was. Er is snel gehandeld en met hele goede resultaten, rustig alles aan hen over gelaten.

9,0

Benjamin

Score

Ik heb de diensten van EHB Legal als erg positief ervaren. Waar nodig was heeft EHB Legal mij bijgestaan en dit heeft goed uitgepakt.

7,0

Marcel Toussaint

Score

Goede communicatie en verloop van het traject. Wel aardig aan de prijs