EBH Legal

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Finne

Score

Krachtige advocate met veel know how, werkt integer, snel en efficient, no nonsense

10,0

Aloysius

Score

In een periode dat het nodig is, kan je op EBH legal rekenen: Je komt er niet omdat alles goed gaat. Dus juist advies, correct, volledig en de puntjes op de i. Wat een fijn kantoor en wat een fijne mensen en ondersteuning. Niets dan lof, en een aanrader voor ieder.

10,0

John

Score

Advocate Stolk hield ons op de hoogte van de gang van zaken en gaf advies over de te volgen procedure.

10,0

Cora

Score

De relatie met de advocaat/advocate die mijn zaak behartigde was optimaal, reageerde snel op mijn mails en heeft haar uiterste best gedaan het recht te laten zegevieren. Ook was er een grote "vertouwensband" wat onze communicatie ten goede kwam. Alle lof voor Myrna van Wijk !!

10,0

Steven

Score

Na een dossier van 151 delen en een tevreden uitspraak van de rechter is voor EBH Legal de zaak afgerond, de erfenis mag uitbetaald worden aan alle betrokkenen in lijn met het testament.

10,0

T

Score

Snelle en degelijke advisering goede communicatie over en weer.

10,0

Bart Tinga

Score

Veel deskundigheid, goed overleg en bijstand in lastige situaties

10,0

B.K

Score

Myrna heeft mij fantastisch geholpen en komt alle afspraken na. Ze is een rots in de branding als je er zelf niet uitkomt. Ze heeft mij fantastisch geholpen met een goed resultaat. Myrna is zeer deskundig en betrokken. Ook is er een vlotte communicatie bij EBH Legal en krijg je hulp via collega's bij eventuele afwezigheid Ik beveel haar dan ook van harte aan. Bedankt!

10,0

Ben kolkman

Score

Duidelijke afspraken gemaakt en deze zijn zeer goed nagekomen. Hoop niet dat het nodig is maar als ik weer juridische hulp nodig heb bel ik zonder twijfel weer met EBH Legal.

9,0

Sander

Score

Ik ben goed geholpen met mijn probleem met de gemeente , en gelukkig een positieve uitslag