EBH Legal

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

S.

Score

Heel fijn geholpen, begripvol, persoonlijk en goed te bereiken.

9,0

Angelo

Score

Ik ben goed en deskundig geholpen. Zeer tevreden.

10,0

Emmanouela Skouloudi

Score

Natasha Riedijk was my lawyer in a conflict I had with my employer. I found her to be fair and effective. It was a great experience for me having never before been involved in conflict especially in country I do not speak the language. She was clearly my advocate and stood up for me when I was unable to do it for myself. Our case was resolved, and I was very satisfied with the resolution. The claim is payed and I still have my contract at the same company. In fact, the whole staff in her office was kind, friendly, and considerate.

10,0

Rick

Score

Al gauw bleek dat Natasha een topper was in haar vakgebied en kan een ieder dan ook aanraden, in geval van juridische bijstand, een beroep op haar te doen. Gedreven adequaat, doelgericht en snel reagerend met een voor alle partijen bevredigend resultaat.

9,0

JRK

Score

Ik heb een zeer goede ervaring met EBH Legal. Dankzij de prettige en professionele werkwijze is mijn zaak op de best mogelijke manier afgerond.

10,0

Donna

Score

Advocaat Natascha van Riedijk heeft mij geholpen met het beoordelen van mijn VSO. Je merkt dat ze veel ervaring en kennis heeft en dit ook op een begrijpbare manier wist uit te leggen. Ze had goede strategische adviezen en tips maar liet de keuze ook geheel bij mij. Uiteindelijk ben ik erg tevreden met de inmiddels ondertekende VSO. Ook de communicatie was prettig en laagdrempelig.

10,0

Wilma

Score

Eerst hebben we telefonisch contact gehad en heb ik uitgelegd waarvoor ik hulp nodig had, dat was heel positief. Daarna een afspraak op kantoor wat ik heel positief heb ervaren. Er werd mij rustig en duidelijk uitgelegd wat we gingen doen. Daarna ging het best snel. En kwam er een mooie deal uit.

10,0

VvE J.B. Noord

Score

Geweldig geholpen met ons probleem ,We waren subsidie mis gelopen door een verkeerd advies bij een adviesbureau. Samen met Peter hebben we het adviesbureau aansprakelijk gesteld en we hebben het gewonnen!

8,0

dirk

Score

Mijn ervaring met EBH Legal is positief en ik zou EBH Legal aanbevelen aan andere

10,0

Loek

Score

Geweldig en nogmaals dank jullie hele team.