EBH Legal

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Raymond

Score

Van begin tot het eind snel reageren, duidelijke advies en fijne communicatie. Ik hoop jullie niet vaak nodg te hebbenl, maar moet het dan weet ik jullie zeker te vinden.

10,0

Karolis

Score

EBH legal provides highest quality services. Their response time to occured problems is very fast. I would recommend EHB legal to everyone. Thank You, Natasha! :)

9,0

Jack 't Mannetje

Score

De samenwerking met mevrouw de Vries hebben wij als erg prettig en persoonlijk ervaren. De directe en snelle opvolging van besprekingen en vragen was heel fijn en duidelijk. Kennis en advies sloten goed aan bij onze vragen en zaak. We zouden zeker weer EBH benaderen indien er zich een juridisch kwestie zou voordoen.

10,0

Anoniem

Score

Meteen bij het contact opnemen had ik een goed gevoel over Nancy Stolk. We maakte een afspraak en bespraken mijn geval. Nancy nam de tijd en luisterde goed naar mij. Het was me duidelijk dat mijn verdediging bij haar in goede handen was. Nancy was realistisch en maakte duidelijk dat het best mogelijk was dat ik in eerste aanleg veroordeeld zou worden, maar ze voegde eraan toe dat zo’n zaak als de mijne regelmatig in hoger beroep werd gewonnen. Ondanks het goede pleidooi van Nancy werd ik inderdaad in eerste aanleg veroordeeld. Maar gelukkig werd ik later in hoger beroep (terecht) vrijgesproken. De rechters baseerden daarbij hun voor mij positieve beslissing vooral op een punt waarop Nancy in haar pleidooi de nadruk had gelegd.

10,0

Taco van Delft

Score

Je zit toch in de zorgen. Natasha ontzorgt is bereikbaar en begripvol. Deskundig advies en hulp.

8,0

nico

Score

Een goed luisterend oor. Goede begrip voor omstandigheden, dat er ineens tussen door kwam. Ik kan iedereen deze advocatenkantoor aanbevelen. Dus zeker een aanrader EBH Legal is gewoon goed. Maar is ook zeker betaalbaar. Bedankt voor jullie steun en begrip.

10,0

Brigitte

Score

Nancy Stolk was een fijn persoon om mee in contact te zijn. Ze was oprecht en deskundig met haar advies. Ook reageerde ze snel op berichtjes of belde snel terug.

10,0

Nilusha

Score

Ik ben via via terecht gekomen bij Myrna omdat ik echt een advocaat nodig had. Myrna van Wijk heeft mij ongelofelijk goed geholpen en bijgestaan in een periode waarin ik alle steun en hulp kon gebruiken.

9,0

Mieke

Score

Goed en netjes geregeld

10,0

L

Score

Jeroen was goed bereikbaar, pakte de zaak voortvarend op en zorgde uiteindelijk voor een deskundig advies.