Voetnoot Advocatuur

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

9,0

Thijs Slootjes

Score

Voetnoot Advocatuur heeft me goed geholpen omtrent een auteursrechten zaak. Fijne onderlinge communicatie & sterk onderbouwde bewijsvoeringen richting de andere partij. Absoluut een aanrader!

10,0

Mirrin

Score

Mijn vragen werden allemaal met een duidelijke onderbouwing vlot beantwoord. Ik kan nu weer zonder zorgen verder met mijn werk.

10,0

Augustus

Score

Ik heb nu al enkele keren samen mogen werken met Voetnoot Advocatuur / Dhr. Jansen. Niet alleen zeer professioneel en doortastend, maar ook erg prettig in de omgang. Dhr. Jansen is goed in staat 'the bigger picture' te zien en zijn adviezen niet alleen te beperken tot het juridische domein. Inmiddels onze huisadvocaat als het gaat om ondernemingsrecht en auteursrecht / IE.

10,0

Ayoub

Score

Ewout is voor mij 'de advocaat'! Waarom? Nou omdat hij erg betrokken is en niet die advocaat is voor de centjes, maar de client echt wilt helpen en daar komt altijd een grapje bij kijken. Dus de hele zaak krijgt geen negatieve spanning, maar wordt door ewout positief gehouden met wat geintjes. Ewout kon ik altijd bereiken en denkt altijd heel strategisch.

10,0

Priscilia

Score

Ewout Jansen heeft mij bijgestaan tijdens een arbeidsconflict met mijn werkgever. Hierin heeft hij in korte tijd de case eigen gemaakt en kwam met goede voorstellen over welke route gevolgd moest worden met uiteindelijk gewenst resultaat. Gedurende het hele proces bleef Ewout op een fijne, duidelijke manier communiceren en ook nog eens snel. Ik raad Ewout Jansen daarom zeker aan bij juridische conflicten op het gebied van arbeidsrecht.

10,0

Mechteld

Score

Bedrijfsovername met personeel gerelateerde vraag. Fijn de verschillende opties besproken en rekening gehouden met de menselijke kant van het verhaal.

10,0

Desiree

Score

Ewout Jansen heeft mijn belangen behartigt in een conflict met de werkgever. Ik kan niet anders zeggen dat hij niet alleen zakelijk en inhoudelijk zijn zaakjes erg goed voor elkaar heeft, maar dat ook zijn persoonlijke manier van bijstaan mij het gevoel heeft gegeven dat hij zeer betrokken was. Zijn advies van begin af aan heeft uiteindelijk een mooi resultaat gebracht en dat is te danken aan Ewout Jansen zijn kracht vol te houden in een voor mijzelf persoonlijk zeer zware periode. Ik kan Ewout Jansen ten zeerste aanraden!

10,0

Rob van der wijst

Score

Komt wellicht wat warrig over, maar vergis je niet, hij wat prima wat te doen.

10,0

Lara

Score

Ik ben portretfotografe en heb Ewout Jansen een aantal keer om advies gevraagd. Hij heeft mij altijd heel grondig en uitvoerig onderbouwd advies gegeven, met veel voorbeelden en vergelijkbare zaken en tegen een zeer aantrekkelijk tarief!

10,0

Robert

Score

Deze man is gewoon heel aardig .

1 2 3 4 5 6