Voetnoot Advocatuur

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Joris Eisenburger

Score

Ontspannen en to the point. Met Shirley goed team, Met Dank. Proostende groet. Joris Eisenburger

10,0

Hasan

Score

Heel goed geholpen zolang het duurde en heeft nooit over geld gesproken wij zijn heel dankbaar over meneer jansen

10,0

X

Score

Voor mij de eerste ervaring met een advocaat. Ewout reageerde snel en kundig. Was altijd beschikbaar en hij heeft de case proactief afgehandeld.

9,0

Hans

Score

Omdat ons bedrijf geregeld te maken heeft met zeer uiteenlopende vragen en conflicten inzake intellectueel eigendomsrecht, heb ik met regelmaat behoefte aan een goed bereikbare, zeer deskundige, en snel denkende adviseur die zaken meteen op een juiste manier inschat. Ewout Jansen voldoet ruim aan die kwalificaties en is daarnaast nog een leuke vent ook.

10,0

Youssra

Score

Ik had een hele fijne ervaring met Voetnoot Advocatuur. Ik zat er in de knoei en zag er geen uitweg meer in. Maar dat was voor hem makkelijk op te lossen. Zeer tevreden dus! Erg vriendelijk, professioneel en weet de manier van aanpak.

10,0

Eva

Score

Ewout heeft me erg vriendelijk en snel geholpen met een probleem met de verzekeringsmaatschappij waar ik zelf veel stress van had en waarvan ik dacht dat ik er niet meer uit zou komen. Binnen no time had hij het opgelost. Louter positieve ervaring.

10,0

Anissa

Score

Ewout Jansen, heeft mij enorm goed bijgestaan bij mijn rechtszaak (huurrecht). Ik zag door de bomen het bos niet meer. Hij heeft zich zo goed ingezet en een uitweg gevonden voor het probleem. Een geweldig stuk aangeleverd bij de rechtbank en dit met succes! Erg bedankt voor de fijne begeleiding!

10,0

Willem Bentvelzen

Score

Ewout Jansen van Voetnoot Advocatuur heeft mij op uitstekende wijze bijgestaan in een beeldrecht zaak. Zijn advies en aanpak zijn professioneel en onomwonden. Hij heeft een heldere kijk op zaken en ik zou zijn juridische raadgeving aan iedereen willen aanbevelen.

10,0

maijer

Score

Ik had een klacht tegen een overheidsinstantie instantie en ondanks dat het probleem zich opnieuw kan voordoen denk ik dat Ewoud het toch zo goed als mogelijk was heeft gedaan.

10,0

Miguel

Score

Ewout Jansen is een expert op het gebied van Intellectueel eigendom. Hij heeft ons uitermate bekwaam vertegenwoordigd in een zaak met betrekking tot auteursrecht. Wij kwamen met hem in contact nadat wij op zeer aggressieve wijze onder druk werden gezet om op zeer korte termijn hoge vergoedingen te betalen. Ten einde raad en zonder hulp van onze rechtsbijstandsverzekering heeft Ewout de zaak compleet omgedraaid en had de uitkomst niet beter kunnen zijn. Hoewel de kans altijd bestaat dat het een open einde betreft, zijn wij er van overtuigd in dat geval opnieuw zeer vakkundig bijgestaan te worden door Ewout.

1 2 3 4 5 6