Voetnoot Advocatuur

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Wesam

Score

Voor mij de eerste ervaring met een advocaat. Ewout reageerde snel en kundig. Was altijd beschikbaar en hij heeft de case proactief afgehandeld Ewout heeft mij goed geholpen in een lastig situatie. Ewout is een uitstekende advocaat.

7,0

Nasr

Score

Duidelijk plan opgezet en het is ook gegaan volgens plan.

9,0

Diana

Score

Mijn ervaring met de juridische hulp is heel goed. Korte lijntjes, goede uitleg! Even een vraag tussendoor het kan allemaal Als ik weer hulp nodig heb zou ik zeker weer een beroep doen op Voetboot Avocatuur.

9,0

R

Score

Onze ervaring met Ewout is erg positief. Na ons verhaal gedaan te hebben, gaf hij meteen aan ons te willen bijstaan. Ewout is geen standaard, stoffige advocaat die alles volgens het boekje wil doen. Hij geeft out of the box adviezen, spreekt vanuit zijn kennis en ervaring en kan dingen in Jip en Janneke taal goed uitleggen. Hij neemt je mee in het proces en bespreekt per stap de mogelijkheden. Ook kun je op een laagdrempelige manier contact met hem zoeken, bijvoorbeeld via Whatsapp en niet alleen binnen kantooruren. Je spreekt een redelijke prijs met hem af van tevoren en dit is heel betaalbaar.

10,0

Branco

Score

Ewout heeft ons goed geholpen in een lastig zakelijke situatie. Ewout had er gelijk alle vertrouwen in en dit gaf ons ook weer vertrouwen en moed. Ewout is zeer professioneel en kundig in zijn vak. Ewout is goed te bereiken en reageert snel waardoor de communicatie zeer prettig was. Wij raden Ewout zeker aan bij anderen mochten ze hem nodig hebben.

10,0

Selma

Score

Ik ben erg prettig geholpen door Ewout Jansen. Door zijn professionele aanpak en aandacht voor detail heeft hij een ons persoonlijk advies gegeven en gezorgd dat alles heel soepel en overzichtelijk verliep. Ik zou Advocaat Jansen zeker aanraden vooral door zijn werkwijze en vriendelijke omgang. Bedankt voor uw hulp, Selma Mehmeti.

10,0

U.

Score

Onze stichting stond in erg zwaar weer ivm de coronatijden. De wederpartij was echter vervaarlijk, gruwzaam en ijselijk. Een exorbitant bedrag, bijna een ton, wilden ze eisen terwijl het de vraag was of wij deze überhaupt zouden moeten betalen. Wij hadden weinig tot geen bewijsmaterialen om onze onschuld hard te maken, maar advocaat Ewout Jansen ging op zoek naar alle mogelijke bewijsstukken om ons standpunt te bekrachtigen. Ons verweer was zó onweerstaanbaar klemmend en overtuigend, dat de wederpartij besloot om te schikken voor maar liefst 10% van het bedrag. Zonder advocaat Ewout Jansen was dit ons écht niet gelukt! Advocaat Ewout Jansen is een aanrader voor eenieder die denkt dat ze een zaak moeilijk kunnen gaan winnen. Deze advocaat is de redding in moeilijke zaken, de patroon in hopeloze gevallen! Wij raden advocaat Ewout Jansen voor 100% aan! Hij is betrokken, behulpzaam en accuraat.

10,0

Mustapha Driouach

Score

Ewout is een uitstekende advocaat. Ik heb hem gebeld vvo een vastgoed probleem. Hij gaf me zoveel informatie hoet ik het kan aanpakken zonder te praten over geld of iets anders. Dankzij zijn tips kwam ik er uit Ewaut investeert in zijn vak door meddel mensen tevreden te stellen.ik denk niet dat ik ergens anders een advocaat gaan zoek als ik eentje nodig heb. Daarom staat zijn nummer gewoon opgeslagen op mijn telefoon.

10,0

Haile

Score

VOETNOOT ADVOCATUUR is an excellent law firm and we would like to make a recommendations for all your family and business legal services. Haile Ghebrecristos Lion Aviation Group bv

10,0

Maarten

Score

Ewout heeft mij goed bijgestaan in een arbeidsconflict dat ik met mijn werkgever had. Dit heeft maanden geduurd, maar door het vertrouwen dat Ewout mij gaf kon ik er vrij rustig onder blijven. Hij kan zaken eenvoudig verwoorden en met de nodige lichtheid en humor. Deze benadering past heel goed bij mij. Verder is hij eerlijk in zijn advies en snapt ook de menselijke kant voor zijn cliënt goed. Uiteindelijk ben ik er met een vaststellingsovereenkomst uitgekomen met mijn werkgever. Hier zag het echt niet naar uit in het begin. Ik ben opgelucht en blij dat ik verder kan!

1 2 3 4 5 6