Voetnoot Advocatuur

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

John

Score

Ik had geen betere keus kunnen maken door Ewout in te schakelen. Hij heeft ons geholpen met een lang lopende zaak, dit heeft hij voor mij zeer vakkundig op weten te lossen en daarmee de zaak kunnen sluiten. Voorts goed bereikbaar- sociaal en betaalbaar als prima advocaat.

10,0

Sylvia

Score

Mijn bedrijf kreeg te maken met een fiks probleem met auteursrecht. Ewout werd mij aanbevolen en terecht! Snel schakelen, plezierig contact en deskundig. Ewout Jansen handelde accuraat naar degene die mijn materiaal gestolen had. Wist een rechtzaak te voorkomen en toch in begrijpelijke taal maar mij en de 'dader' een prima resultaat te behalen. Ik beveel Voetnoot van harte aan!

8,0

Jodinei

Score

Ewout Jansen heeft mij geholpen met een zaak. Mijn standpunten die ik had tegen de tegen partij. kon ik goed met Ewout Janssen onderbouwen.

10,0

Wissam

Score

Ik ben erg prettig geholpen door Ewout Jansen. Door zijn professionele aanpak en aandacht voor detail heeft hij een persoonlijk advies gegeven en gezorgd dat alles heel soepel en overzichtelijk verliep. Ik zou Advocaat Jansen zeker aanraden vooral door zijn werkwijze en vriendelijke omgan

10,0

Wilco

Score

Een pragmatische en erudiete advocaat die dit in ‘gewone taal’ kan verwoorden. Tevens weet Ewout de rol van de advocaat te relativeren en plaatst hij de zaak in de bredere maatschappelijke context. Was ik hem maar eerder tegen gekomen!

10,0

Anouk

Score

Brede juridische kennis op vele vlakken. Door de persoonlijke aanpak, tijd en aandacht die er besteed wordt, voelt het zeer vertrouwd om je juridisch voor te lichten en de zaak uit te laten werken. Er wordt kritisch naar je eigen wensen gekeken, alsmede de wensen van de tegenpartij. Het dossier hebben we hierdoor succesvol kunnen sluiten. Enorm veel te danken aan deze advocaat.

10,0

Yervand

Score

Ewout heeft ons geholpen met ons probleem en we zijn zeer tevreden met hem. In een woord TOP.

10,0

Evelijn

Score

In een geschil dat ik had met de woningbouwvereniging heeft Ewout mij geweldig geholpen. Hij doorzag de zaak meteen en kon mij goed adviseren over mijn rechten als huurder. Door verwijzing naar eerdere uitspraken in gelijknamige zaken en zijn heldere duiding hiervan, was de zaak binnen korte tijd afgehandeld. De stap naar een advocaat vond ik spannend, maar ben ontzettend blij dat ik dit gedaan heb. Ewout is heel vriendelijk, doortastend en met een positieve instelling, van harte aanbevolen.

10,0

Linda

Score

We zijn heel goed, professioneel en kundig geholpen bij onze zaak tegen een NVM makelaar. De communicatie was heel prettig en laagdrempelig. De prijs is vooraf duidelijk, zodat je weet waar je aan toe bent. Alles was top!!

10,0

G.M.D

Score

Mijn ervaring met Voetnoot Advocatuur was geheel naar wens. Ik had nog niet eerder juridische stappen hoeven zetten met mijn onderneming en zag hier enorm tegenop. Na het eerste gesprek met Ewout Jansen voelde ik direct dat ik in goede handen was. Hij luisterde naar mijn vraag, schetste zijn plan in begrijpelijke taal en kwam al zijn afspraken na. Hij overtrof mijn verwachting in hoe snel hij stappen ondernam. Nog mooier: mijn doel werd snel bereikt. Als ik nogmaals juridische hulp nodig heb, zal ik zeker opnieuw bij Voetnoot Advocatuur aankloppen.

1 2 3 4 5 6