Voetnoot Advocatuur

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Hessel

Score

Ewout van Voetnoot Advocatuur heeft mij geholpen bij mijn rechtszaak (huurrecht) en met succes! Ewout werd mij aangeraden door een vriend van mij. Hij is adequaat, zit overal bovenop en heeft ontzettend veel kennis in huis. Bedankt voor fijne begeleiding van begin tot eind! Absolute aanrader!

9,0

Coco de blanken

Score

Mijn contact met Ewout was heel positief. De communicatie was spontaan en vol creatieve ideeën. Hij was goed in luisteren en vrijgevig in ondersteunende voorbeelden uit zijn praktijk. Het gesprek heeft mijn zelfvertrouwen versterkt over de positie die ik in wil nemen in mijn beroep en liet mij achter met een gevoel dat rechtvaardigheid dichterbij is dan ik dacht.

10,0

Samira

Score

Ewout heeft mij van a tot z alles in Jip en Janneke taal weten uit te leggen. Hierdoor wist ik precies wat mijn keuzes waren en welke optie de beste was. We hebben dit uitvoerig besproken, ook tijdens de zaak was er sprake van goede communicatie en voelde ik ook de vrijheid (als ik iets niet begreep) om door te vragen. Hierdoor heb ik heel erg het gevoel gehad dat ik wel mijn eigen keuzes kon maken, maar wel iemand aan me zijde had die me daarbij goed kon helpen en sturen. Als ik dit zonder Ewout had gedaan dan was ik er een stuk minder goed uitgekomen dan nu! Waarvoor dank!

10,0

Marianne

Score

Ewout heeft mij en mijn collega geweldig geholpen in een geschil dat we hadden met een persbureau over auteursrecht. De aanmaningen kwamen binnen op een moment dat ik hoogzwanger rondliep dus ik was (en ben) hem ongelofelijk dankbaar dat hij ons dat proces uit handen nam, en daarmee mijn zorgen. Na een aantal brieven van Ewouts kant niets meer van het persbureau gehoord. Privé heeft hij mij en mijn man kunnen helpen door ons snel en deskundig voor te lichten over de laatste ontwikkelingen rondom wettelijk omgangsrecht wat betreft familie. Zeer betrokken en deskundig, wederom helemaal gerustgesteld.

10,0

Elles

Score

Zeer behulpzaam,en sociaal... Hij krijgt een ijskonijn zelfs tot ontdooien... Heel fijne communicatie en empathie... In 1 woord zoals ik al vermelde een topper!

10,0

Marij

Score

Ewout heeft mij fantastisch geholpen met mijn vaststellingsovereenkomst. Hij heeft heel veel kennis van zaken, reageert snel en adequaat en met zijn humor wist hij de situatie voor mij ook enorm te relativeren. Hij neemt de tijd om alles uitgebreid toe te lichten en mee te denken. Ik zou zijn dienstverlening absoluut aanraden wanneer mensen juridische bijstand nodig hebben. Mijn complimenten voor de professionaliteit en hulpvaardigheid!

10,0

Tessa

Score

Dankzij Ewout ben ik, na wat enkele aanpassingen van de beëindigingsovereenkomst gebaseerd op zijn advies, snel tot overeenstemming gekomen met mijn werkgever. Ewout heeft zich erg betrokken en deskundig opgesteld en hij heeft ervoor gezorgd dat alle partijen zich kunnen vinden in het resultaat. Ik ben hier ontzettend mee geholpen en ik kan Ewout als advocaat aan jouw zijde alleen maar aanraden.

10,0

Kasper

Score

Ewout Jansen heeft mij uitstekend geadviseerd en vertegenwoordigd tegen een zachte prijs. Anders dan veel andere advocaten specialiseert hij zich niet in dreigen en bluffen, maar in argumenteren en proberen de andere kant tot redelijkheid te bewegen, opdat een dagvaarding niet nodig is.

10,0

Marieke

Score

Ik had me geen betere, meer ervaren en vindingrijke advocaat kunnen wensen!

8,0

Bernadet

Score

Ewout heeft mij goed geïnformeerd over de mogelijkheden die er waren voor de oplossing van het geschil. Daarna is de zaak snel en degelijk opgepakt. Dat leidde ertoe dat de andere partij de zaak meteen serieus opnam.

1 2 3 4 5 6